Gazete Vatan Logo

Huzurlarınızda yeni Mazda6

Mazda, Autoshow 2012’de yeni Mazda6 modelinin Türkiye lansmanını gerçekleştirecek

Moskova Otomobil Fuarı’nda sergilenen ve büyük ilgi gören Mazda6, Mazda CX-5’in ardından SKYACTIV ve KODO ‘Hareketin Ruhu’ tasarım dilini benimseyen yeni nesil Mazda araçlarının ikincisi olarak İstanbul’da ilk defa görücüye çıkacak.

Mazda6, yeni nesil Mazda ürün yelpazesinde önemli bir rol oynayacak. Fuarda Mazda standında sergilenecek yeni Mazda6 Sedan SKYACTIV-G 2.5 benzinli motora sahip. SKYACTIV teknolojilerinin tümüne ve ‘KODO Hareketin Ruhu’ tasarım temasına sahip olan Mazda’nın yeni nesil ürünlerinin ikincisi konumunda. Ayrıca, ileri düzey güvenlik teknolojilerine ve Mazda’nın fren enerjisi rejenerasyonu sistemi i-ELOOP’a da sahip.

SKYACTIV teknolojiyle donatılan Mazda’nın SUV sınıfındaki aracı Mazda CX-5’de yeni Mazda6 ile birlikte sergilenen diğer önemli bir modelimiz olacak. SKYACTIV teknolojisi ve KODO tasarımının potansiyelinden tam olarak yararlanan bu iki model, “sürüş keyfini” yeni bir seviyeye taşımayı amaçlıyor. Yeni nesil araçların en üst modeli olarak Mazda6, CX-5’in başarısıyla oluşan ivmeye katkıda bulunarak Mazda için yeni bir dönemin kapılarını aralıyor.

Fuara özel % 0 faiz fırsatı

Mazda, Autoshow'un şerefine tüm Mazda modellerinde geçerli özel bir kampanya sunuyor.

Takas kampanyası kapsamında 2 bin 500 TL’den 9 bin TL’ye varan destek sağlanıyor.

Mazda’nın en çok satılan lokomotif modeli Mazda3, 42 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Fuarda Mazda standına uğrayıp Mazda CX-5 sahibi olmak isteyen ziyaretçiler için özel sabit fiyat garantisi veriliyor. Mazda CX-5 almak isteyenler bugünden karar verip Ocak ayında araçlarını sabit fiyat garantisiyle teslim alabilecek.

Mazda’nın fuar boyunca uygulayacağı bir diğer özel fırsat Mazda modellerine daha kolay ulaşabilmeniz için her bütçeye uygun cazip ödeme seçenekleri sunan Finans Mazda’dan geliyor. Finans Mazda tarafından müşterilerine dosya masrafsız 48 aya kadar varan ödeme koşulları ile yüzde 0'dan başlayan kredi desteği sunuluyor.

Haberin Devamı