Gazete Vatan Logo
Magazin Huysuz, Hande'yi istemiyor mu?

Huysuz, Hande'yi istemiyor mu?

Benzemez Kimse Sana’ yarışmasının yeni bölümleri başlamadan Hande Ataizi krizi çıktı. Huysuz Virgin lakaplı Seyfi Dursunoğlu’nun Ataizi’yle yeniden çalışmak istemediği öğrenildi.

Geçen ay anne olan Hande Ataizi, çalışma hayatına dönmek için sabırsızlanıyor. İş hayatı uzun süredir yolunda gitmeyen oyuncunun geçen sezon rol aldığı ‘Ateşdağlı’ dizisi sadece birkaç bölüm sürmüştü. Yaz aylarında, ilk sezonunda da çalıştığı ‘Benzemez Kimse Sana’ yarışmasından jüri üyeliği teklifi alan Ataizi, son dakika Huysuz Virgin lakaplı ünlü komedyen Seyfi Dursunoğlu’nun vetosuyla karşılaştı.

Göz rahatsızlığı nedeniyle başta yarışmada olmak istemeyen Dursunoğlu, ‘Sizsiz bu yarışma olmaz’ ısrarlarına dayanamayarak yeniden jüri üyesi olmayı kabul etti. Yarışmayı kabul ettikten sonra sosyal medyada “Yeni sezonda yarışma Star’da... Jüride kimleri görmek istersiniz?” yazarak anket yapan Dursunoğlu’nun diğer jüri üyesi Ataizi’ni istemediği öğrenildi.

KANAL ONU İSTİYOR

İddiaya göre Dursunoğlu, Nükhet Duru’nun Ataizi’nin yerine gelmesini önerdi. Ancak Star TV yönetiminin yarışmada yeni anne olan Ataizi’ni özellikle görmek istediği belirtildi. Yarışmanın 2 yıl önce ekrana gelen bölümlerinde de yıldızları barışmayan ikiliden Dursunoğlu, dans ederken Ataizi’ni önce yere düşürmüş, ardından üzerine atlamıştı. Ataizi ise bu ağır şakayı olgunlukla karşılamıştı. Yarışmacıları arasında Eda Taşpınar’ın da adı geçen programın diğer jüri üyesi ise Murat Dalkılıç olacak.

Haberin Devamı

(Güneş)