Gazete Vatan Logo

Huawei'in yeni telefonu Y6 Pro tanıtıldı

Huawei'in yeni telefonu Y6 Pro resmen tanıtıldı. Giriş seviyesi modelde devasa bir pil yer alıyor.

Huawei'in yeni telefonu Y6 Pro tanıtıldı

Huawei sessiz sedasız yeni bir giriş seviyesi akıllı telefon duyurusu gerçekleştirdi. Çinli şirketin yeni telefonu Y6 Pro’nun teknik özelliklerine göz attığımızda ilk bakışta yüksek kapasiteli pil dikkatimizi çekiyor.

Y6 Pro’da 5 inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü ekran yer alıyor. MediaTek’in 64 bit dört çekirdekli MT6735P işlemcisinden güç alan telefonun bellek bölümünde 2GB RAM ve artırılabilir 16GB dahili depolama bizleri karşılıyor.

>>Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge Android 6.0 güncellemesi Avrupa'da

Y6 Pro’nun yazılım tarafını Android 5.1 tabanlı Emotion 3.1 oluşturuyor. Arka bölümde f/2.0 diyafram aralığına sahip 13MP CMOS sensör ve ön bölümde 5MP CMOS sensör Huawei Y6 Pro’nun kamera departmanını oluşturuyor.

Y6 Pro 5 inç ve giriş seviyesi bir telefon olmasına karşın amiral gemisi telefonlarda dahi görmediğimiz büyüklükte bir pile sahip. 9.7mm kalınlığında kasaya sahip Y6 Pro’nun pili tam 4.000 mAh büyüklüğünde. Altın, beyaz ve gri renkler şeklinde satışa çıkacak Y6 Pro’da ayrıca çift SIM kart desteği, 4G LTE ve Bluetooth 4.0 yer alıyor. Telefonun fiyatı ve çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Haberin Devamı

iPhone için en etkili oyunlar


KAYNAK : Teknolojioku.com - Huawei'in yeni telefonu Y6 Pro tanıtıldı

2015 yılında YouTube'ta en çok izlediğimiz reklamlar