Gazete Vatan Logo

Huawei Honor 9 geliyor!

Huawei Honor 9 resmi olarak duyuruldu. Dikkat çekici özellikleri kullanıcıların karşısına çıkacak olan Huawei Honor 9, oldukça iddialı geliyor. Detaylar haberimizde.

Huawei Honor 9 geliyor!

Huawei Honor 9 sonunda resmi olarak duyuruldu. Bu yıl kullanıcıların karşısına oldukça iddialı özellikler ile çıkacak olan Huawei, çok konuşulacak bir telefon ile geliyor.

Huawei Honor 9 duyuruldu!

Honor 9 hakkında birçok önemli detayı paylaşan yetkililer, yeni telefonunu gün yüzüne çıkarttı. Cihazın teknik özelliklerinden bahsedecek olursak, yeni amiral gemisi 5.15 inçlik 1080p ekranı ile karşımıza çıkacak.

Ayrıca yeni amiral gemisi, iPhone 7 ve Galaxy S8'de bulunan DCI-P3 renk alanına da sahip olacak. Android Nougat güncellemesi ile kutudan çıkacak olan Honor 9, Huawei Mate 9'da ve P10'da yer alan üstün özelliklere sahip Kirin 960 işlemcisinden güç alacak.

Bellek konusunda da oldukça cömert olan Huawei Honor 9'da 6 GB'lık bir bellek bulanacak. Depolama alanında ise 64 ve 128 GB'lık arttırılabilir bir depolama alanıyla satışa sunulacak yeni telefon rakiplerine şimdiden korku salıyor.
Kamera özelliklerine de bir göz atacak olursak Huawei, kullanıcılara kaliteli bir kamera deneyimi yaşatacak. Arkada bulunan 12 ve 20 megapiksellik çift kamerasıyla potre ve bokeh modunu kullanıcılara sunulacak.
8 megapiksellik ön kamerasıyla da dikkatleri üzerine toplayan Honor 9, bu konuda oldukça iddialı bir duruş sergiliyor. Ayrıca telefonun arkada kamerası ile 2X optik yakınlaştırma da yapabiliyorsunuz.
Huawei Pay desteğinin Honor 9'da da bulanacağını açıklayan Teknoloji devi, her zaman olduğu gibi bu özelliğin NFC ile çalışacağı da belirtti.
3200 mAh'lik bir bataryadan besleneceği açıklanan yeni telefon, metal bir gövde ile kullanıma sunulacak.
Arka yüzeyi cam olan amiral gemisi, Siyah, Mavi, Altın renk seçenekleriyle teknoloji mağazalarındaki yerini alacak. Henüz telefonun ne zaman çıkacağı ve fiyatı hakkında bir açıklama yapılmadı. İlerleyen günlerde bu konu hakkında bir açıklama yapılması bekleniyor.
Kaynak: ShiftDelete

Haberin Devamı