Gazete Vatan Logo

Huawei''den toza suya dayanıklı telefon

Huawei Honor 3 göz kamaştıran bir tasarıma sahip.

Huawei kaliteli ve ilgi çekici akıllı telefonları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Şirketin son zamanlarda sızıntı görüntüleri internette yayınlanan Huawei Ascend P6 akıllı telefonu gündemden düşmüyor. Ascend P6 ayrıca dünyanın en ince akıllı telefonu olacağı iddiasıyla da manşetlerden düşmüyor.

Huawei firması 18 Haziran''da düzenleyeceği etkinlik ile yeni cihazlarını kullanıcıları için sergileyecek. Peki bu etkinlikte sadece Ascend P6 mı tanıtılacak? Tabii ki de hayır! Şirket Ascend P6''nın yanısıra Huawei Honor 3 akıllı telefonunu da bu etkinlikte tanıtacak. Huawei Honor 3 için sızdırılan resime bakılırsa cihaz, göz kamaştıran bir tasarıma sahip.

Huawei STK sitesine göre, Huawei Honor 3, yeni tasarımı ile farklı ve yeni bir cihaz olacak. Huawei Honor 3, üçlü korumaya sahip olacak. Yani su geçirmez, toz geçirmez ve darbelere dayanıklı olarak tasarlanmış. Ayrıca cihaz uzaktan kumanda, ultra parlak ve net görüntü, yeni bir kimlik tasarımı, uzun pil ömrü ve çıkarılabilir pil gibi özelliklere sahip olacak.



KAYNAK : Teknolojioku.com - Aston Martin''in otomobil konsepti büyülüyor - Video

Haberin Devamı