Gazete Vatan Logo

HTC One Windows Phone böyle olacak

HTC’nin HTC One Windows Phone cihazını gelecek hafta duyurması bekleniyor. Bunun hemen öncesinde sızan yeni bir görüntü bu metal cihazı tüm ihtişamıyla ortaya koyuyor.

Neowin sitesine anonim bir kaynaktan gönderilen HTC One Windows Phone cihazının fotoğrafı yüksek kalitesi ve profesyonel görünümü itibarıyla gerçek görünüyor. Arkasında yer alan Verizon logosu da bu telefonun ABD’de, bu mobil operatör tarafından özel olarak dağıtılacağını doğruluyor.

Telefonun teknik özellikleri de az çok belli. Windows Phone 8.1 ile yüklü olarak gelecek bu telefon HTC One (M8) ile hemen hemen aynı nitelikte donanım paketine sahip olacak.

Dört çekirdekli 2.3 GHz Qualcomm Snapdragon 801 işlemci, 2 GB RAM, 32 GB dahili hafıza ve 128 GB’ye kadar genişleme imkanı sunan microSD kart yuvası başlıca teknik özellikler arasında bulunacak.

5 inç, 441 ppi piksel yoğunluklu 1080p ekran barındırdığı birçok canlı kutucukla çekici ve verimli bir görünüm sunuyor. Gorilla Cam 3 kaplama da ekranı çizilmelere ve çatlamalara karşı koruyor. 2600 mAh kapasiteli batarya arkadaki UltraPixel kamera veya öndeki 5 megapiksel kamerayla tek şarjla yüzlerce fotoğraf çekmeye imkan tanıyacaktır. Ayrıca Ufocus işlevi de ikili kamera sisteminin kullanılmasıyla derinlik katıyor ve belirli bir noktaya daha fazla odaklanılmasını sağlıyor.

One (M8)’de olduğu gibi HTC BoomSound teknolojili hoparlörler bu telefonda yüksek ses kalitesi sunacak gibi görünüyor. Ayrıca HTC’nin popüler Dot View kılıfı da HTC One Windows Phone’un destekleyeceği aksesuarlar arasında bulunacak.

HTC One Windows Phone cihazının gelecek hafta tanıtılması bekleniyor. Telefonun Türkiye’de piyasaya sunulup sunulmayacağı ise şu an için netlik kazanmadı.

Haberin Devamı