Gazete Vatan Logo

HTC One''ın etkinlikte ortaya çıktığı ilk an [video]

Dünya genelinde büyük bir heyecanla takip edilen etkinlikte HTC One''ın ortaya çıktığı ilk an Youtube kanalıyla yayınladı.

Geçtiğiz gün resmi tanıtımı yapılan HTC One’ın mobil dünyasında bazı taşları yerinden oynatması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl yakın dönemde resmiyet kazanan One serisinin yarattığı etki ile HTC One’ın göstermiş olduğu etki kıyaslandığında HTC One’ın dünya genelinde ne derece bir popülerite sağladığını anlayabiliyoruz.

Şu ana dek Xperia Z ve HTC One’ın yıla damga vurduğunu ön gördüğümüzde, bu seriye Galaxy S IV ve Optimus G Pro’nun da kısa süre içerisinde dâhil olacağını söyleyebiliriz. Telefonların ekran ve işlemci gücünde belirli bir standart yakaladığı biliniyor. Bu süreçten sonra kullanıcıların üreticilerden pil gücüne ve daha fazla yeniliğe odaklanmalarını isterken, HTC One’ın bünyesinde barındırdığı yeni ses teknolojisi(Beats Audio + stereo hoparlör), HTC Zoe olarak adlandırılan ve rakiplerine nazaran ışığı daha fazla hapsederek 3 katman üzerinde işleyebilen f/2.0 diyafram aralığına sahip Ultrapiksel kamera ve tabi ki şirketle özdeşleşen, aynı zamanda kullanıcılar arasında oldukça popüler olan Sense arabiriminde sağlanan gelişmeler.

Haberin Devamı

Daha sade ve kullanıcı dostu bir kullanım deneyimi sunan Yeni Sense ya da Sense 5, tek bir ekran kullanıcıların günlük hayatta tüm gelişmeleri takip etmesine olanak sağlıyor. Bir canlı yayın yapar gibi içeriklerin sürekli yenilendiği yeni arabirimde bazı ikonların değiştiği de görülmekte.

Amerika ve İngiltere’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen etkinlikte kullanıcıların beğenisine sunulan HTC One, ülkemizde dâhil olmak üzere mart ayı içerisinde 85 ülkede satışa sunulacak. Şirketin bir hayli tedarik sağladığı HTC One’ın kayda değer satışlar gerçekleştirmesi bekleniyor.

Büyük bir heyecan ve merakın oluştuğu etkinlikte HTC One’ın karşımıza çıktığı ilk ana aşağıdan göz atabilirsiniz.




KAYNAK : Teknolojioku.com - HTC One''ın etkinlikte ortaya çıktığı ilk an [video]