Gazete Vatan Logo

HTC'nin bir sonraki üst seviye telefonu HTC Perfume olacak

HTC'nin bir sonraki üst seviye akıllı telefonu HTC Perfume kod adına sahip olacak. Telefonda Android 6.1 ve Sense 8.0 kullanılacak.

HTC'nin bir sonraki üst seviye telefonu HTC Perfume olacak

Sony üç yıldır amiral gemisi telefonlarını M serisi adı altında tanıtan HTC’nin bir amiral gemisi telefonda adlandırma şemasını değiştireceği konuşuluyor. HTC haberlerinde güvenilir bir kaynak olan LlabTooFeR da bu iddiayı doğrularken, HTC’nin bir sonraki üst seviye telefonu hakkında yeni bilgiler yayınladı.

Popüler sızıntı kaynağına göre HTC’nin bir sonraki amiral gemisi telefonu “HTC Perfume” kod ismine sahip olacak. Şirketin daha önce “HTC O2” isimli bir telefon hazırlığı içerisinde olduğu ancak bu modelin iptal edildiği de son gelen bilgiler arasında yer alıyor.

HTC Perfume özellikler

LlabTooFeR’a göre HTC Perfume akıllı telefonun yazılım tarafını Android 6.1 ve Sense 8.0 oluşturacak. Google kısa süre önce Android 6.0.1 güncellemesini yayınladı. Android 6.1 güncellemesi muhtemelen birkaç ay sonra dağıtımda olacak. Ayrıca HTC, Sense arayüzünde kapsamlı yenilikleri ilk olarak şubat-mart döneminde duyurduğu amiral gemisi telefonda sunuyor. Dolayısıyla HTC Perfume büyük olasılıkla One M10’un yerine geçecek telefon olacak.

Haberin Devamı

HTC Perfume için şimdilik iddia edilen özellikler ise şunlar; Quad HD çözünürlüklü ekran, Snapdragon 820 yongaseti, 4GB RAM, 64GB dahili depolama, 20.7MP arka kamera, 5MP ön kamera, parmak izi tarayıcısı ve 3.500 mAh kapasiteli pil.

İlginizi çekebilir; İşte Xiaomi Mi 5'in ilk görüntüsü

KAYNAK : Teknolojioku.com - HTC'nin bir sonraki üst seviye telefonu HTC Perfume olacak

Samsung, OIS ve Samsung Pay özelliklerini giriş ve orta seviye telefonlara getirecek