Gazete Vatan Logo

HTC 10 ile ilgili yeni gelişme!

HTC 10 ile ilgili yeni gelişme!

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC’nin yeni modeli HTC 10 olarak adlandırılacak. Bu model ile ilgili olarak Windows 10 Mobil iddiaları kısa bir süre önce gündeme gelmişti. Ancak iddialar asılsız olabilir. HTC bu yıl Windows 10 Mobil’e vakit ayıramayacak kadar yoğun.

video haber Lenovo TAB3 10 Business ön incelemesi HTC One M8 modeli, Android işletim sisteminden sonra özel bir versiyon şeklinde Windows Phone 8.1’e de uyarlanmıştı. Neredeyse aynı telefonu Windows Phone işletim sistemiyle satışa çıkaran HTC, bu yıl benzer bir çalışma yapmayacak. Bu iddialar geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı ancak @evleaks, böyle bir çalışmanın olmayacağını söyledi.

HTC 10 Windows 10 işletim sistemi ile gelmeyecek ancak HTC son dönemlerde Google ile yakın ilişkiler içerisinde. Özellikle HTC One A9 modelinde verilen güncelleme taahhüdü firmayı Google ile son derece yaklaştırdı. Dolayısıyla firmanın bu yıl Microsoft yerine Google ile bir partnerlik içerisine gireceği düşünülüyor.

2016 yılında duyurulan iki yeni Nexus cihazıyla birlikte anılan HTC, son dönemlerde oldukça yoğun. HTC Vive sanal gerçeklik gözlüğü ve yeni Nexus modelleri bu yıl HTC ismini sıkça duymamıza sebep olacak. Hatta sıradaki Nexus modelinde 3D Touch özelliğinin olması konuşulmuştu.

Haberin Devamı