Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

House&Suites’de yaz mevsimi bahçede başlıyor

Şehrin ortasında yeşilin her tonuyla yaşamın başladığı House&Suites projesinde, bahçe katı dairelere özel kampanyada 48 ay 0 faiz kolaylığı sağlanıyor…

The World of Viaport projesinin son halkası olan House&Suites’de şehrin ortasında yemyeşil bir yaşam başladı. 621 daireden oluşan projede son daireler için “Yaz kampanyası” düzenlendi. Bahçeli, teraslı, düz ve dubleks daire seçeneklerinin bir arada sunulduğu projede özellikle bahçeli düz ve dubleks dairelerle villa konforunda yaşam sunuluyor. Viaport AVM’nin yanı başında konumlanan projede yaşayacak daire sakinleri sosyal hayatın hızından uzaklaşmayacak ayrıca bahçe kullanımlı dairelerde çocuklarıyla beraber yemyeşil bir yaşama merhaba diyecek. Özellikli ve etkileyici mimariye sahip olan projede, beş yıldızlı otel konforu sunan sosyal donatılar da bulunuyor. Kapalı ve açık sosyal alanlar, kapalı-açık yüzme havuzu, fitness center, SPA alanı, restoran, çocuk parkı basketbol ve tenis sahalarıyla sağlıklı yaşam da daire sakinlerinin kapısının önüne konumlandırıldı. Otopark alanlarının yer altında olması nedeniyle de görüntü ve gürültü kirliliği House&Suites projesinde bulunmuyor.

"Faizleri sıfırladık"

Gayrimenkul sektöründe konut faizlerinin yüzde 1’in üzerinde seyrettiği şu dönemde faizleri sıfırladıklarını söyleyen Viaport Venezia Satış Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, “Biz bundan iki buçuk yıl önce bir hayal kurduk. Bugün hayalimizi gerçeğe dönüştürmenin sevincini yaşıyoruz. Portföyümüzdeki son etap dairelerini sona sakladık ve yaşam başlandığında satmaya karar verdik. Şimdi o gün geldi. Doğayla iç içe tasarladığımız dairelerimiz için bir fırsat kampanyası düzenledik. 48 ay vade ile 0 faiz uygulayarak, kampanyamıza başlıyoruz” diye konuştu. Projede 1+1 dairelerin 238 bin 500 TL’den satışa sunulduğunu kaydeden Hayırlıoğlu, “2+1 dairelerimiz 315 bin TL’den, 3+1 dairelerimiz 671 bin TL’den, 2+1 dubleks dairelerimiz 504 bin TL’den ve 3+1 dubleks dairelerimiz 564 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor” dedi.

House&Suites hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Haberin Devamı