Gazete Vatan Logo

House of Cards'ın spin-off'u geliyor

Kevin Spacey hakkındaki taci iddialarının hemen ardından final kararı alan House of Cards dizisinin spin-off'u için düğmeye basıldı. Yeni dizi Michael Kelly'nin canlandırdığı Doug Stamper'ın hikayesine odaklanacak.

House of Cards'ın spin-off'u geliyor

House of Cards'ın Francis Underwood'u Kevin Spacey'nin oyuncu Antony Rapp'i çocukken taciz ettiği iddiaları dizinin sonu oldu. Final kararının taciz skandalının çok önce alındığını açıklayan Netflix, House of Cards hayranları için formülü buldu. The Wrap'ın haberine göre; dizinin spin-off'u için düğmeye basıldı.

Netflix, Kevin Spacey hakkındaki taciz iddialarının kendilerini derinden üzdüğü ancak final kararını aylar öncesinden aldıklarını açıkladı.

Buna rağmen taciz iddialarından bir gün sonra alınan kararda Hollywood'u sarsan ve dünya çapında taciz itiraflarını tetikleyen Harvey Weinstein skandalının etkisin olduğu iddia edildi.

Netflix'in en popüler yapımlarından biri olan House of Cards'ın 6. sezonuyla final kararı alması dizinin hayranlarını üzse de, spin-off haberi bir anamda teselli oldu.

Dizide Michael Kelly tarafından canlandırılan Doug Stamper’ı konu edecek yeni projeninin Eric Roth tarafından kaleme alınacağı öne sürüldü.

Spin-off ne demek?

Spin-off çok tutulan bir dizinin karakteriyle ayrı bir dizi yapmak ya da yan hikaye üretmek anlamına geliyor.

Haberin Devamı