Gazete Vatan Logo

Hotmail hesap açma ve giriş işlemleri nasıl yapılır!

Günümüzde en çok kullanılan mail hesaplarından olan Hotmail giriş ve hesap açma işlemleri hakkıda merak edilen detayları sizin için derledik. Peki Hotmail hesap açma işlemleri nasıl gerçekleştiriliyor. Hotmail hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Hotmail hesap açma ve giriş işlemleri nasıl yapılır!

En çok kullanılan mail hesapları arasında ilk sırayı çeken hesaplardan biri olan Hotmail'de hesap açma işlemleri nasıl gerçekleştirilir Dünyada gelişen teknolojiler ile birlikte Mailleşme küresel çapta bir büyüme yaşadı. Hotmail Hotmail, 1995 yılında "Sabeer Bhatia" ve "Jack Smith" tarafından kurulmuştur. Gelişen teknolojilere ayak uyduran Hotmail'in günümüzde milyonlarca kullanıcısı olduğu bilinmektedir.

Hesap Açma İşlemleri Microsoft messenger hayatımıza o kadar girdi ki insanlar mail dediğinizde msn adresi mi diye soruyor. Yani aslında msn kaydol cümlesindeki anlam, mail adresine kayıt olma anlamına geliyor. Msn açabilmeniz için bir mail adresiniz olması gerekiyor. Hotmail uzantılı veya başka bir mailde olabilir. Biz şimdi dünya üzerinde en çok kullanılan microsoft'un mail servisine kayıt olmayı anlatacağız. Kayıt işlemini yapabilmek için yeni bir sayfada buradan kaydolma sayfasını açalım. Açılan sayfada hotmail kayıt formu açılıyor. Msn kaydolmayı detayları ile anlatalım ki internete yeni başlayanlar kolaylıkla üye olabilsinler.

Haberin Devamı

Hotmail SKYPE Hesap Oluşturma

Çevrimiçi kaydolarak bir Microsoft hesabı veya Skype hesabı oluşturabilirsiniz. Microsoft hesabınıza veya Skype hesabınıza kaydolurken yanlış, doğru olmayan veya yanıltıcı bilgiler kullanmamayı kabul edersiniz. Bazı durumlarda, İnternet hizmet sağlayıcınız gibi bir üçüncü kişi, size bir Microsoft hesabı atamış olabilir. Microsoft hesabınızı bir üçüncü kişiden aldıysanız, üçüncü kişinin hesabınız üzerinde, Microsoft hesabına erişebilme veya bu hesabı silebilme gibi ek hakları olabilir. Microsoft'un bu ek hükümlerle ilgili olarak hiçbir sorumluluğu bulunmadığından, üçüncü kişinin size sağladığı ek hükümleri lütfen inceleyin. İşletmeniz veya işvereniniz gibi bir tüzel kişi adına bir Microsoft hesabı oluşturursanız, bu Hükümleri söz konusu tüzel kişi adına kabul etmeye yetkili olduğunuzu beyan edersiniz. Microsoft hesabınızı veya Skype hesabınızı başka bir kullanıcıya veya tüzel kişiye devredemezsiniz. Hesabınızı korumak için hesap ayrıntılarınızı ve parolanızı gizli tutun. Microsoft hesabınız veya Skype hesabınız kapsamında gerçekleşen tüm etkinliklerden siz sorumlu olursunuz.

Haberin Devamı

Hotmail'in tarihçesi

Hotmail, 1995 yılında "Sabeer Bhatia" ve "Jack Smith" tarafından kurulmuştur. O dönemde tarayıcı üzerinden kullanılabilinen ilk e-posta programı olan Hotmail 4 Temmuz 1996 tarihinde tamamen kullanılabilir hale gelmiştir. Hotmail ismi Jack ve Sabeer yeni servislerine isim bulmaya çalıştıkları sırada HTML harflerini çağrıştırdığı için seçilmiştir.

Hotmail giriş! Microsoft Hotmail Outlook hesap ve oturum açma işlemlerini sizlerle paylaşıyoruz. Dünya genelinde yaygın olan ve milyonlara ulaşan kullanıcısıyla popüler bir mail uygulaması olan hotmail oturum açma, MSN giriş ekranı, şifre değiştirme ve benzeri işlemlerini sizlere sunuyor.

Hotmail, 1995 yılında "Sabeer Bhatia" ve "Jack Smith" tarafından kurulmuştur.