Gazete Vatan Logo

Hotmail giriş hesap açma işlemleri nasıl yapılır?

Dünyada en fazla kullanılan mail atma platformlarından olan Hotmail hesabı nasıl açılır? Hotmaile kayıt olmak için hangi işlemleri yapmak gerekir? Hotmail ile mail atmak dışında nasıl işlemler yapılabilir? İşte hotmail ile ilgili merak edilen soruların cevapları ve detaylar...

Hotmail giriş hesap açma işlemleri nasıl yapılır?

Teknolojinin hayatımızın her alanın aktif olması ile beraber mail kullanımı da arttı. Dünyada en fazla kullanılan mail platformlarından Hotmail giriş nasıl yapılır? İşte merak edilen detaylar...

HOTMAİL KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Hotmail SKYPE Hesap Oluşturma

Çevrimiçi kaydolarak bir Microsoft hesabı veya Skype hesabı oluşturabilirsiniz. Microsoft hesabınıza veya Skype hesabınıza kaydolurken yanlış, doğru olmayan veya yanıltıcı bilgiler kullanmamayı kabul edersiniz. Bazı durumlarda, İnternet hizmet sağlayıcınız gibi bir üçüncü kişi, size bir Microsoft hesabı atamış olabilir. Microsoft hesabınızı bir üçüncü kişiden aldıysanız, üçüncü kişinin hesabınız üzerinde, Microsoft hesabına erişebilme veya bu hesabı silebilme gibi ek hakları olabilir. Microsoft'un bu ek hükümlerle ilgili olarak hiçbir sorumluluğu bulunmadığından, üçüncü kişinin size sağladığı ek hükümleri lütfen inceleyin. İşletmeniz veya işvereniniz gibi bir tüzel kişi adına bir Microsoft hesabı oluşturursanız, bu Hükümleri söz konusu tüzel kişi adına kabul etmeye yetkili olduğunuzu beyan edersiniz. Microsoft hesabınızı veya Skype hesabınızı başka bir kullanıcıya veya tüzel kişiye devredemezsiniz. Hesabınızı korumak için hesap ayrıntılarınızı ve parolanızı gizli tutun. Microsoft hesabınız veya Skype hesabınız kapsamında gerçekleşen tüm etkinliklerden siz sorumlu olursunuz.

Haberin Devamı

Hotmail'in tarihçesi

Hotmail, 1995 yılında "Sabeer Bhatia" ve "Jack Smith" tarafından kurulmuştur. O dönemde tarayıcı üzerinden kullanılabilinen ilk e-posta programı olan Hotmail 4 Temmuz 1996 tarihinde tamamen kullanılabilir hale gelmiştir. Hotmail ismi Jack ve Sabeer yeni servislerine isim bulmaya çalıştıkları sırada HTML harflerini çağrıştırdığı için seçilmiştir.

Hotmail giriş! Microsoft Hotmail Outlook hesap ve oturum açma işlemlerini sizlerle paylaşıyoruz. Dünya genelinde yaygın olan ve milyonlara ulaşan kullanıcısıyla popüler bir mail uygulaması olan hotmail oturum açma, MSN giriş ekranı, şifre değiştirme ve benzeri işlemlerini sizlere sunuyor.

Haberin Devamı