Gazete Vatan Logo

Hoplatan, zıplatan, güldüren, eğlendiren adresler

Bu hafta sonu evde oturmayın. Memleketin dört bir köşesinde harika festivaller ve etkinlikler var.

Hoplatan, zıplatan, güldüren, eğlendiren adresler

Doğanın içinde alışveriş

Kemer Country Club’ta yer alan Bol Pazar, en taze ve en lezzetli sebze ve meyveleri size sunuyor. Yarısı açık yarısı kapalı olmak üzere toplam 2 bin m2’lik bir alanda yer alan Bol Pazar, doğanın içinde eşsiz bir alışveriş keyfi sunuyor. 8 Nisan’da kapılarını açacak olan Bol Pazar, saat 09:00 - 19:00 arası sizleri bekliyor.

Klasik otomobiller yolda

Pergel Grup Ralli Takımı P+M Team’in her yıl klasik otomobil sevenleri bir araya topladığı P+M Tur’un 10’uncusu Pazar günü gerçekleşiyor. Organizasyonda klasik otomobiller Suadiye Hotel’de start alacaklar. Molla Fenari Köyü’nün doğal ortamına kadar uzanan 120 kilometrelik parkurda araçlarının nostaljik ruhu yol alacak.

İş Sanat’ta masalsı oyun

İş Sanat’ın bu sezon programına aldığı Evvel Zaman Dışından Masallar serisinin yepyeni oyunu “Kırmızı Başlıklı Kız Uzayda”, yarın saat 15:00’da perde diyecek. Gonca Vuslateri’nin kaleme aldığı, maceralarla dolu masalın anlatıcılığını Alican Yücesoy üstlenecek. Bilet Fiyatları 20 -15 TL arasında değişiyor.

Haberin Devamı

Yeni Türkü sahne alıyor

Yeni Türkü, bugün unutulmaz şarkılarıyla Trump Cadde sahnesinde olacak. Akşam saat 19:00’da başlayacak konserde Yeni Türkü, dünden bugüne en sevilen şarkılarını Trump Cadde ziyaretçileri için söyleyecek. Trump Alışveriş Merkezi’nin terasında yer alan Trump Cadde’de gerçekleşecek konsere katılım ücretsiz!

Yılın ilk açıkhava festivali

İstanbul Blue Night Mixed Festival, Küçükçiftlik Park’ta sahnenin devlerini mix’liyor! Şehrin olmazları olduran festival Türk Rock’ına damga vuran isimleri sahnede bir araya getiriyor. Duman’ın Nejat Yavaşoğulları, Hayko Cepkin’in Moğollar ve Manga’nın Fatma Turgut’la birlikte performans sergileyecek. Kapılar 14’te açılacak.

Hayatımız film!

İKSV tarafından düzenlenen İstanbul Film Festivali’nin 37.si başladı. 18 bölümde 200’e yakın filmin gösterimlerinin yanı sıra usta sinemacıların katılacağı söyleşilerle festival 12 gün boyunca İstanbullulara sinema heyecanını yaşatacak.
Kahkahaların adresi
Ekranların beğenilen komedi programı Güldür Güldür Show, BKM’de seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Kahkahanın adresi olan Güldür Güldür Şhow bu akşam saat 20:30’da Beşiktaş Kültür Merkezi’nde.
Yüzde 100 akustik!
Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer, %100 Akustik konseri ile bu akşam saat 21’de Beyoğlu’ndaki Sanat Performance sahnesinde sevenleriyle buluşuyor. Biletler 299 TL ile 70 TL arasında satışta.
Dansın ritmine kaptırın
Dans gösterisi “Dansın Ritmi” bu akşam saat 20:30’da Sirkeci’deki Hocapaşa Kültür Merkezi’nde sahneleniyor. Bilet fiyatları 78 TL.
Athena Bostancı’da
Türkiye’de rock müziğin en başarılı gruplarından biri olan Athena pazar günü saat 19’da Bostacı Gösteri Merkezi’nde izleyicisiyle buluşuyor. Biletler 99-77 TL arasında satışta.
Ayça Şen sahnede!
Radyocu Ayça Şen’in şarkılara dökülmüş hikayeleri DasDas’ta sizlerle olacak... Ayça Şen’in Deli Diilim Ben performansı yarın saat 20’de Ataşehir’deki DasDas’ta.
Yarı Maraton’a hazır olun
Tarihi Yarımada’da yarın sabah koşulacak yarı maraton İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından Vodafone isim sponsorluğunda organize ediliyor. Yenikapı’dan başlayacak yarışın parkur uzunluğu 21 kilometre..
Alaçatı sezonu açıyor
Alaçatı’nın dar sokaklarında dolaşmak, güler yüzlü insanlarıyla sohbet etmek, otlarla pişirilen yemeklerden reçellere uzanan enfes lezzetleri tatmak ve yemek atölyelerine katılmak isteyenler bugün dokuzuncu kez buluşuyor.
Adana’da portakal kokusu
Nisan ayında tüm sokakların portakal çiçeği koktuğu Adana, bu keyifli anları altıncı kez şenliklerle kutluyor. Adana’nın cıvıl cıvıl sokaklarında dört gün boyunca birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenleniyor. Bugün açılışın, kortej geçişinin ve konserlerin gerçekleşeceği festivalin son gününde ise kostümlü koşu var.
İstanbul’da lale zamanı
‘İstanbul Lalesiyle Buluşuyor’ temasıyla 2005 yılında başlayan İstanbul Lale Festivali bu yıl 30 Nisan’a kadar sürecek. İstanbul Lale Festivali süresince Emirgan Korusu, Sultanahmet Meydanı ve Göztepe 60’ıncı Yıl Parkı, çeşitli etkinliklere sahne olacak.
Çocuklara özel atölyeler
Eğitici etkinlikler ile ziyaretçilerine farklı bir deneyim sunan Capacity AVM’de, nisan ayı boyunca tüm hafta sonları ‘çocuklara özel’ yaratıcı çocuk atölyeleri başlıyor. Tüm ziyaretçilere ücretsiz gerçekleşecek etkinliklerde; bugün ve yarın Akıl ve Zeka oyunları atölyesi saat 12:00 ile 22:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Haberin Devamı