Gazete Vatan Logo

Hopi’liler 50 milyon ‘Paracık’ harcadı

Boyner Grup’un yeni icadı Hopi, altıncı ayında 2.5 milyon üyeye ulaştı. Hopi’liler alışverişlerinde 30 milyon Paracık kazandı ve bu Paracık’ları katlayarak 50 milyon Paracık olarak harcadı.

Hopi’liler 50 milyon ‘Paracık’ harcadı

Nisan 2015’te lanse edilen Hopi’nin 2015 sonunda 4 milyon, birinci yılının sonunda 5 milyon üyeye ulaşması hedefleniyor. Hopi ekosisteminde 35 civarında üye marka bulunuyor. Hopi üye marka sayısının 2015 yıl sonunda 55’e, birinci yılın sonunda 100’lü sayılara yükselmesi planlanıyor.

Boyner Grup CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, “Hopi’liler ihtiyaçlarına ve alışveriş alışkanlıklarına uygun kampanyalardan yararlanarak alım güçlerini artırırken üye markalar da doğru müşteriye, doğru zamanda, doğru kampanyayı sunarak trafik, satış, ciro ve yeni müşteri kazanımını artırıyorlar. Müşteriyle marka arasında ‘kazan-kazan’ ilişkisi kuran Hopi hızla sevildi ve benimsendi. Hopi’lilerin yarısından fazlası Hopi’yi alışverişinin ayrılmaz bir parçası görüp aktif kullanıyor. Hopi kampanyaları sayesinde yüzde 20 trafik, yüzde 50 ciro artışı elde eden üye markalarımız oldu. Hopi ile işlem hacmi 700 milyon TL’ye ulaştı” diye konuştu.

Hopi 2.0’a sayılı günler kaldığını belirten Cem Boyner (solda), Tolga Çevik’in sadece Hopi’nin marka yüzü değil, aileden biri olduğunu söyledi.

Haberin Devamı