Gazete Vatan Logo

Honor'ın yeni akıllı telefonu sızdırıldı

Huawei'nin uygun fiyatlı modelleriyle tanınan Honor markasının, yeni amiral gemisi akıllı telefonu Honor 10'un görüntüleri sızdırıldı.

Honor'ın yeni akıllı telefonu sızdırıldı

Çinli Honor'ın yeni akılı telefonuna ait görüntüler internete düştü. Honor 10 isimli modelin farklı açılardan çekilmiş görüntüleri, Çinli blog Weibo üzerinden sızdırıldı.

Sızdırılan resimlerde de görüldüğü gibi Honor 10 akıllı telefon, yakın zamanda duyurulmuş olan Huawei P20 modeline benzer birinci sınıf tasarım sunuyor. Cihazdaki kilit ekranı, diğer tüm Huawei ve Honor akıllı telefonlarında gördüğümüz EMUI arayüzünü içeriyor. Ekranının biraz altında yer alan ana menü tuşu ise muhtemelen bir parmak izi sensörü içeriyor.

Kılıf nedeniyle Honor 10'un arka tasarımı görsellerde tam anlamıyla görülmüyor ancak, bu sefer cihazın dual kamera desteği sunduğu görülüyor. Görsellerin sızıntı olduğunu ve resmen ilan edilene kadar kesinlik içermediğini belirtmekte fayda var.
Bildiğiniz gibi Honor, Huawei'nin yan firması ve piyasaya sürdüğü cihazların kaynağı Huawei'den geliyor. Ancak Honor, Huawei'den farklı olarak genelde uygun fiyatlı akıllı telefon modelleriyle biliniyor. Türkiye'de de faaliyet göstermeye başlayan marka, yeni modellerini satışa sunacak.

Haberin Devamı