Gazete Vatan Logo

Hollywood skandalın filmini çevirecek

Hollywood, Volkswagen’in emisyon skandalını film yapacak. Leonardo DiCaprio’nun yapım şirketi Appian Way ve Paramount Pictures kolları sıvadı

Hollywood skandalın filmini çevirecek

Volkswagen skandalı film oluyor. Leonardo DiCaprio’nun yapım şirketi Appian Way ve Paramount Pictures film için senaryo çalışmalarına başladı. Dünyaca ünlü otomotiv firması Volkswagen’in dünyada 11 milyon dizel motorlu aracının emisyon testlerinde hileli yazılım kullanmasının yankıları sürüyor. Öyle ki emisyon skandalı Holly wood’da film olacak. Firma hakkında birçok ülkede soruşturma başlatılırken Hollywood skandalın filmini çekmeye hazırlanıyor.

Gazeteci yazacak

AP’de yer alan habere göre Paramount Pictures ve ünlü aktör Leonardo DiCaprio’nun yapım şirketi Appian Way skandalın filmini çekmeye hazırlanıyor. Filmin senaryosunun New York Times adına çalışan gazeteci Jack Ewing tarafından kaleme alınması bekleniyor. Appian Way filmin detaylarıyla ilgili olarak henüz bir açıklamada bulunmadı. Sadece ABD’de 18 milyar dolarlık bir ceza ile karşı karşıya bulunan Volkswagen, 11 milyon aracı geri çağırarak onaracağını açıklamıştı.

Titanik’ten Wall Street’e

Leonardo DiCaprio, dünyanın hatırlamak istemediği türden faciayı anlatan ‘Titanik’ten, 20.yy.’ın en tartışmalı, en esrarengiz ve en güçlü portrelerinden biri olan FBI’ın Başkanlarından J. Edgar Hoover’ı canlandırdığı ‘J. Edgar’ filmine pek çok önemli filmde rol aldı. O’nu bazen ‘The Wolf of Wall Street’te olduğu gibi para kazanma arzusuyla Wall Street borsasında önce komisyoncu ve ardından bir yatırımcı firmasında zengin olmak için her şeyi yapmaya hazır bir CEO rolünde, bazen de ‘Romeo&Juliet’teki gibi trajik aşk öyküsünün umutlu çiftinden biri olarak gördük.

Haberin Devamı