Gazete Vatan Logo
Magazin Hollywood kadınları

Hollywood kadınları

Şu an ikinci çocuğuna hamile olan Natalie Portman, 2010 yılında ‘Siyah Kuğu’ filmiyle ‘En İyi Kadın Oyuncu’ Oscar’ını kazanmıştı. Nyongo ise, 2014 yılında ‘12 Yıllık Esaret’ ile ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödülüne layık görülmüştü.

Hollywood kadınları

Vanity Fair’in geleneksel Hollywood kapağı yayınlandı. Sinema dünyasının en ünlü kadınlarından Natalie Portman, Amy Adams, Lupita Nyong’o, Emma Stone, Dakota Johnson, Ruth Negga, Elle Fanning ve kızkardeşi Dakota, Greta Gerwig, Aja Naomi King ve Janelle Monae’nin yer aldığı 2017 kapağında toplam 11 isme yer verildi. Derginin Instagram hesabından yayınlanan fotoğrafına, “2017 Vanity Fair Hollywood kapağı, merak edilen en harikulade kadınları tanıtıyor” notu düşüldü. Yer alan kapaktaki kadınlarda 12 Oscar adaylığı, iki de Oscar zaferi bulunuyor.

Amy Adams, bu yıl rol aldığı iki filmdeki başarısına rağmen adaylık verilmediği için Akademi’nin eleştirilmesine neden oldu.

Fotoğrafta yer alan diğer bir isim Emma Stone, bu yıl yer aldığı ‘La La Land’ filmi ile ‘En İyi Kadın Oyuncu’ Oscar ödülünde en güçlü adaylardan.