Gazete Vatan Logo
Magazin Hollywood'daki okuluna yürüme mesafesinde ev tuttu!

Hollywood'daki okuluna yürüme mesafesinde ev tuttu!

Yaşıyla, açıklamalarıyla, sesiyle ve klipleriyle sık sık gündeme gelen genç şarkıcı Aleyna Tilki, 20 Kasım'da Los Angeles'a gitmişti. Aleyna Tilki Hollwood'da bir okula kayıt oldu ve okuluna yürüme mesafesinde bir ev kiraladı.

Hollywood'daki okuluna yürüme mesafesinde ev tuttu!

İngilizce'sini geliştirmek için Los Angeles'a giden Aleyna Tilki geçen gün geri döndü. Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre, Aleyna Tilki Türk Hava Yolları'nın check-in kuyruğunda bekledi ve 13 saatlik yolu ekonomi sınıfında uçtu. İddiaya göre Aleyna Tilki, geçen hafta LA'daki okuluna kaydını yaptırdı. Hem bu hafta bir konsere çıkmak, hem de yılbaşı akşamı İstanbul'da bir meydanda vereceği konserin kıyafet ve sahne provalarını yapmak için Türkiye'ye döndü.

MART AYINA KADAR HOLLYWOOD'DA

Ayrıca yine iddialara göre, Aleyna Tilki ve annesi, Los Angeles'ta bir süre aile dostlarının yanında kalıp ev ve okul baktı. Geçen hafta Hollywood'da bir okula kaydını yaptıran Aleyna, okula yürüme mesafesinde 1+1 ev kiraladı. Mart ayına kadar Los Angeles'ta yaşayacak olan Aleyna, o zamana kadar birkaç kez daha İstanbul'a gelecek.