Gazete Vatan Logo

Hisarönü’nde yeşil ve mavinin içinde kaybolun

Hisarönü’nde yeşil ve mavinin içinde kaybolun

Marmaris'in Hisarönü Koyu'nda, yeşil ve mavinin tüm tonlarının kesiştiği noktada yer alan Golden Key Hisarönü, denizi, gurme mönüleri ve konforu odaları ile sizi hayalinizdeki tatile çağırıyor.

Türkiye’nin en iyi 10 plajından biri

Golden Key Hisarönü, The Guardian Gazetesi’nin “Türkiye’nin en iyi 10 plajından biri” unvanına layık görülen kırmızı kumsalıyla büyülü bir atmosfer sunuyor. Ege ve Akdeniz mutfağına dair leziz seçeneklerin bulunduğu doğal mönüleri ile unutulmaz tatlar ile lezzet yolculuğu yaşatıyor. Dünyanın her yerinden 150 çeşit bitki ve ağaçların bulunduğu botanik bahçesi ile Golden Key Hisarönü, en mutlu günlerin ölümsüzleştirildiği fotoğraflarda, çiçekler ile bezenmiş rengârenk bir fon oluşturuyor.
En ufak detaya kadar huzur, keyif, rahat ve konforu önemseyen Golden Key Hisarönü’nde bu yıl da birçok yenilik yapılmış... Tamamen yenilenen 12 adet deluxe çiçek suitler, kumsalda güneşlenirken bile keyfini çıkaracağınız masaj ve vücut bakım mönüsü, muhteşem deniz manzarası ile Hisarönü kumsalında geç kahvaltı seçeneği, balayı, yıldönümü ve doğum günü gibi özel günlerini otelde kutlayacak olan misafirler için bir çok özel ikram bunlardan sadece birkaçı.
Aileniz ile huzurlu tatil
Çocuk ve bebekleriniz Golden Key Hisarönü tatilinizde kendilerini rahat ve mutlu hissediyor çünkü mama sandalyesi, puset, bebek telsizi, bebek yatağı, alt açma ünitesi, portatif küvet, klozet küçültücü aparatlar ile tatil boyunca ihtiyaç olabilecek birçok araç kullanıma sunuluyor. Çocuklar tüm gün ahşap çocuk parkı ve çocuk havuzunda eğlenirken anne babalar da dinlenmenin, dinginlik ve huzur dolu anların tadını çıkartıyor. Restoranın büfesinde yer alan mama köşesinde, bebeklerin beslenmesini kolaylaştıracak, biberon ısıtıcı gibi araçlar ile anneler de düşünülmüş. Şefler isteğe ve çocukların beslenme düzenine göre özel yiyecekler hazırlarken, bebekler için her gün farklı bir sebze çorbası Golden Key Hisarönü çocuk mönüsünde alternatif olarak sunuluyor.
32 özel odası ile konukları ağırlıyor
Golden Key Hisarönü, yeşilin ve mavinin tüm tonlarına açılan geniş balkonları ve 10 dönümlük alan üzerinde kurulu, 12 orman ve havuz manzaralı deluxe çiçek suit, 10 family room, 4 deniz manzaralı deluxe deniz suit, 5 deniz manzaralı king suit ve bir de presidential suit olmak üzere toplamda 32 özel odası ile konuklarını ağırlıyor. Odaların hepsinde banyo, wc, duşakabin, fön makinası, bornoz, çay-kahve seti, çamaşır yıkama servisi, direkt telefon, uydu yayınlı televizyon, mini bar, klima, güvenlik kasası, kablosuz internet bağlantısı, oda servisi bulunuyor. Ege ve Akdeniz mutfağına ait en leziz seçeneklerin bulunduğu A la Carte Restaurant, Pool Bar ve Snack Bar’da ise günün her saatinde, eşsiz lezzetler sunuluyor.
Doğal lezzetler
Golden Key Hisarönü'nde sağlıklı ve doğal beslenmek isteyenler için, çevre köylerden gelen bal, tereyağı, zeytin, yumurta ve kaymak, peynir çeşitlerinin tadına bakıp, bahçesinden toplanan taze domates ve biberlerle birlikte ev yapımı turunç reçelleri ile kahvaltı olanağı var. Sahil Restoran’ında alınan A’la carte mönüsü ile gün boyunca, alabildiğine masmavi bir deniz manzarası, palmiye ağaçlarının gölgesinde, keyifli anlara tanık olmanın hazzı eşlik ediyor. Her gün farklı lezzetlerin hazırlandığı doğal sebze çorbaları, tadına doyulmayan zeytinyağlıları, Ege ve Akdeniz mutfağının tadına varıyorsunuz.

Haberin Devamı