Gazete Vatan Logo

Hırsızlık şüphelisinden gazetecilere: Hoş geldiniz, biz de sizi bekliyorduk

Konya'da son bir hafta içerisinde iki işyerinden 15 bin lira çaldığı iddia edilen 2 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerden Murat K., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Hoş geldiniz, biz de sizi bekliyorduk, nerede kaldınız?" diyerek tekmeyle saldırmak istedi.

Hırsızlık şüphelisinden gazetecilere: Hoş geldiniz, biz de sizi bekliyorduk

Son 1 hafta içinde gerçekleşen hırsızlık olaylarından ilki merkez Meram İlçesi Şükran Mahallesi'nde bulunan bir giyim mağazasında yaşandı. İddiaya göre, burada bulunan giyim mağazasına gelen iki kişi, kasadaki görevliyi oyalayarak kasada bulunan 14 bin 500 lirayı alarak kaçtı. Soyulduğunu fark eden kasiyer, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri iki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

İkinci olayda merkez Selçuklu İlçesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. 2 kişi, bir kadının market arabasına koyduğu içinde 500 lira olan çantayı alıp kaçtı. Olayın ardından güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerin hırsızlıktan 11 kaydı olan 37 yaşındaki Murat K. ve 3 kaydı olan 27 yaşındaki Mehmet Ali G., olduğunu belirledi. 2 şüphelinin giyim mağazasındaki hırsızlık olayına da karıştığını belirleyen polis, evlerinde gözaltına aldı.

Gözaltına alınan Murat K. ile Mehmet Ali G., Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sağlık kontrolünden geçirildi. Şüphelilerden Murat K., hastaneye getirildiği sırada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "Hoş geldiniz, biz de sizi bekliyorduk nerede kaldınız" dedi. Sağlık kontrolünün çıkışında ise gazetecilere tekmeyle saldırmak istedi. 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı