Gazete Vatan Logo

Hırsızlık şüphelileri polis arabasına çarptı!

Maltepe'de takibe alınan otomobilde bulunan hırsızlık şüphelisi üç kişiden ikisi, kovalamaca sırasında polis aracına çarpınca yakalandı.

Hırsızlık şüphelileri polis arabasına çarptı!

Bağdat Caddesi'nde bir iş yerinden hırsızlık girişiminde bulunan üç kişi, polis ekiplerini fark edince 34 MKC 71 plakalı otomobile binerek E-5'ten Maltepe Zümrütevler yönüne doğru kaçmaya başladı.

Şüpheliler yaklaşık 15 dakika süren kovalamaca sırasında otomobille Zümrütevler'de ara sokaklara girerek izlerini kaybettirmeye çalıştı.


Ekiplerin takibi sonucu tekrar E-5'e inerek Kartal istikametine doğru ilerleyen zanlılar, Zümrütevler Köprülü Kavşağı'nda önlerini kesmek isteyen polislerin bulunduğu araca arkasından çarptı.

Hareket kabiliyetini kaybeden araçtan inen ve kaçışlarını sürdürmek isteyen şüphelilerden ikisi polis ekiplerince yakalandı, biri ise kaçmayı başardı. Bu kişinin de yakalanması için çalışma başlatıldı.


E-5'te yoğun güvenlik önlemi alan ekipler, söz konusu otomobilde yaptıkları incelemelerde bir tabanca, iki plaka ve çalıntı olduğu değerlendirilen çok sayıda elektrik kablosu buldu.

Kaçmaya çalışırken yakalanan iki şüpheli gözaltına alındı