Gazete Vatan Logo

Hırsızlığın böylesi!

Ünlü işletmeci Mehmet Tuna’nın boşandığı eşi Şehnaz Tuna’nın lüks otomobili görevlilerin bir anlık dalgınlığından faydalanan oto hırsızı tarafından çalındı

Hırsızlığın böylesi!

Son günlerde Etiler’deki lüks cafe ve gece kulüplerinin kabusu haline gelen oto hırsızlarının hedefi bu kez eğlence dünyasının ünlü mekanı Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna’nın boşandığı eşi Şehnaz Tuna oldu.

Tuna’nın otomobili önceki gece yarısı Şamdan’ın önünden oto hırsızları tarafından çalındı. Etiler’i ve emniyeti ayağa kaldıran olay önceki akşam saat 02.30 sıralarında İstanbul’un en eski eğlence kulüplerinden Şamdan’da yaşandı. İddiaya göre; ünlü gece kulübünün işletmecisi Mehmet Tuna’nın eski eşi Şehnaz Tuna gece yarısı mekandan çıkacağını söyleyip, kapıdaki görevlilerden otomobilinin hazır edilmesini istedi. Kapının önünde üzerinde kontak anahtarıyla çalışır vaziyette bırakılan Mercedes C 180 otomobil, görevlilerin bir anlık dalgınlığından yararlanıp direksiyona geçen hırsızlar tarafından çalındı. Olayın şokuyla ne yapacağını şaşıran Şehnaz Tuna ardından karakola giderek, şikayetçi olurken, emniyet görevlileri aracın bulunabilmesi için kamera kayıtlarını inceledi.