Gazete Vatan Logo

Hırsızlarla hırsızlık masası aynı otelde tatil yapınca...

İstanbul’da villalardan hırsızlık yapan şebekeyi üç yıldır kovalayan hırsızlık polisi izlerini tatilde buldu. Abant’ta tatil yapan bir polis memuru, hırsızları tanıyınca otele baskın düzenledi. Lüks otomobille yakalanan üç hırsız gözaltında

Hırsızlarla hırsızlık masası aynı otelde tatil yapınca...

İstanbul’da 27 ayrı evden hırsızlık olayına karışan O.G. (23), V.G. (32) ve E.A (29) Bolu Abant’ta beş yıldızlı bir otelde eşleri ve çocuklarıyla tatile gitti. Haklarında hırsızlık suçundan aranması olan hırsızlar otele de sahte kimlikle giriş yaptı. Bu sırada İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinden bir polis memuru da aynı otelde eşiyle birlikte tatile gelmişti. Polis memuru üç yıldır İstanbul’da villa hırsızlığı yapan O.G. ve kardeşi V.G.’yi tanıdı. Bunun üzerine önce kimlikleri kontrol eden polis memuru daha sonra çalıştığı birimi arayarak durumu anlattı. İstanbul polisi bunun üzerine aynı gece otele baskın yaparak hırsızları yakaladı. Hırsızların otele geldikleri lüks araca da el konulurken üç şüpheli İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

800 bin dolarlık kasayı çaldılar

Hırsızların 2016 Aralık ayında Üsküdar’da inşaat işi yapan bir işadamının evinden çaldıkları kasayı arabaya yükledikleri anlar kameralara takıldı. Kasada 800 bin dolar bulunduğu belirtildi. Hırsızların bu parayla lüks araba aldıkları belirtiliyor.

Haberin Devamı