Gazete Vatan Logo

Hiper Gayrimenkul Gulf Property Show’a katıldı

Hiper Gayrimenkul Futurepark projesi ile Bahreyn’de yabancı yatırımcılarla buluştu

Bu sene 4.'sü gerçekleştirilecek olan Bahreyn'in tek uluslararası gayrimenkul fuarı Gulf Property Show’da Futureparkotel, konut ve AVM bölümlerinden oluşan karma projesi için talep topladı

Bulunduğu bölgenin tek karma projesi olan Futureparkbünyesinde yer alan AVM ile 30 bin konutun alışveriş ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Cazip yatırım avantajları ve hızlı yatırım dönüşü ile dikkat çeken projeye fuarda iki Katarlı yatırımcıdan teklif geldi. Konu ile ilgili konuşan Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, “Bu fuara katılmamızın asıl amacı projemizin AVM kısmını ön plana çıkarmak ve tanıtmaktı. Fuarın ilk gününde yatırımcılardan AVM ile ilgili aldığımız geri dönüşler öngördüğümüz hedeflere ulaşabileceğimizi gösteriyor” şeklinde konuştu.

Haramidere Parklar Mevkii’nde yükselen proje ile ilgili son durumu da değerlendiren Genç “Güncel olarak yüzde 55 doluluğa ulaşma başarımızın altında yatan temel nedenin otel bölümü için Wyndham markası ile yaptığımız anlaşma olduğunu düşünüyorum. Aralık sonuna kadar otel odalarında yüzde 80 doluluğa ulaşmayı hedefliyoruz. İnşaat seviyesi olarak da otel bloğumuzun genel mekanlarını oluşturan 5 bodrum kat ve oda katlarının 2 katının kaba inşaatı tamamladık” dedi.

Haberin Devamı

Konut bölümünde Aralık itibariyle iki bloğun teslimlerini gerçekleştireceklerini belirten Genç kalan 180 adet konut için cazip ödeme koşullarının devam ettiğini belirtti.