Gazete Vatan Logo

Hikayeler için artık uygulama şart değil

Hikayeler için artık uygulama şart değilPopüler sosyal medya devi Instagram’ın sevilen Hikayeler özelliği artık web üzerinden de kullanıma açıldı. Yapılan bu yenilikle birlikte Instagram kullanıcıları, Hikaye paylaşabilmek için artık mobil uygulamaya ihtiyaç duymayacak.

Hikayeler için artık uygulama şart değil

Instagram’ın popüler özelliklerinden biri olan hikayeler, artık herkes tarafından yaygın olarak kullanılıyor. Bu özelliğin kullanımını daha da genişletmek isteyen sosyal medya devi, Hikayeler özelliğini mobil cihazlardaweb üzerinden de kullanıma sundu.

Yaygın bir şekilde kullanılan hikayeler özelliğini kullanıcılar artık instagram.com üzerinden de kolayca kullanabilecek. Kullanıcılar arasında dahada yaygınlaşması için elinden geleni yapan sosyal medya devi Instagram, web sayfasına eklediği özellikler ile uygulamadaki tüm hikaye fonksiyonlarını kullanabilir hale geldi.

Artık kullanıcılar instagram.com adresine giriş yaptığında hikaye oluşturma ve beğendiği gönderileri kaydetme olanağına sahip. Akışın sol tarafında bulunan kamera ikonuna tıklayarak kullanılan özelliğe ek olarak renkli ve normal metinler de eklemek artık mümkün.

Web tarafına kaydetme özelliğini de ekleyen Instagram, hikayelerinizi kaydedip daha sonrasında yeniden ulaşmanızı da mümkün kılıyor.

Henüz tüm kullanıcıların tamamının kullanımına sunulmayan bu özellik. Yakın zamanda tüm kullanıcıların kullanımına sunulması bekleniyor.

Haberin Devamı