Gazete Vatan Logo
Magazin Hiç estetik yaptırmadım!

Hiç estetik yaptırmadım!

Bella Hadid, burun estetiği ve yüzünün çeşitli yerlerine dolgu yaptırdığına dair çıkan haberleri yalanladı, “Dudaklarıma dolgu yaptırmaktan çok korkuyorum” dedi

Hiç estetik yaptırmadım!

ABD’li top model Bella Hadid, ergenlik yıllarında şu anki kadar iyi bir dış görünüşe sahip olmadığını ve sıkça okul arkadaşlarının zorbalığına uğradığını itiraf etti. Instyle dergisine konuşan model, “Özgüvenimi yitirdim, depresyon tedavisi gördüm” dedi. Burun estetiği ve yüzünün çeşitli yerlerine dolgu yaptırdığına dair iddiaları da yalanlayan Bella, “İnsanlar birçok estetik operasyon geçirdiğimi düşünüyor ama bunun doğru olmadığını anlamak için yüzümü tarayabiliriz. Dudaklarıma dolgu yaptırmaktan çok korkuyorum, yüzümün dağılmasını istemiyorum. Burnumun ve çenemin daha iyi görünmesi için kontür uygulaması yapıyorum” dedi.

Ablamı kıskandım
Bella, kendisi gibi model olan ablası Gigi Hadid’i güzelliği dolayısıyla kıskandığını söyledi, “Ergenlik yıllarındayken ince bir belim ve geniş kalçalarım vardı, tombuldum. Gigi’nin karın kaslarını ve atletik vücudunu gördükçe ben kalçalarım yüzünden utanıyordum” diye konuştu.