Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Hibe destek başvuruları

Devletin ekonomiyi canlandırmak ve istihdamı artırmak için, yeni girişimci ve esnafa hibe destekleri başvuruları devam ediyor.

Üretimden hizmet sektörüne, perakendeden turizme kadar birçok faaliyet alanlarında destekler için devletin pek çok kurumu başvuruları bekliyor. İyi bir projem var fakat sermayem kısıtlı diyen yeni girişimciler ve büyümek için nakde ihtiyacı olan esnaflara, Başta Kalkınma ajansları, Tübitak, Avrupa Birliği Hibe fonları ve KOSGEB olmak üzere bir çok kurum destek sağlamaktadır.

Ulusal medyada çıkan bir çok haberde, beklenenden az başvuru alındığı kaydedilmektedir. Hibe ve teşvik başvurularınızda ilk andan sonuna kadar profesyonel ekibi ile ANTASİ Kurumsal Kaynak Planlama sizin yanınızda ve takipçinizdir. Hibeler hususunda yeterli bilgiye sahip değil iseniz ve profesyonel bir uzmana ihtiyacınız var ise, hemen www.hibealmak.com adresine başvurunuz.

Faaliyet konunuz analiz edildikten sonra tarafınıza hemen dönüş yapan uzmanlarımız, süreciniz için size yardımcı olacaktır.

Hemen başvurmak için tıklayınız.