Gazete Vatan Logo

hi- Fit'te Popüler Diyet ve Sağlıklı Yaşam Tüyoları

Dumankaya İnşaat hi-Fit projesinde sağlıklı yaşamın püf noktalarını anlatıyor.

Gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü Dumankaya İnşaat’ın ayrıcalıklı yaşam konsepti ile hayata geçirdiği hi-Fit projesinde 4 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen “Sağlıklı ve Konforlu Yaşam Buluşmaları”nda Beslenme Uzmanı Diğdem Özkahya katılımcılara popüler diyetler, sağlıklı beslenmenin püf noktaları ve yaza zinde hazırlanma ile ilgili bilgiler verdi.

Dumankaya İnşaat projeleri hakkında tüm detaylar için tıklayın!

diyetkolik.com işbirliğinde gerçekleştirilen buluşmada, beslenme hakkında bilinen yanlışlar değerlendirilirken, Diyetisyen Diğdem Özkahya katılımcıların sorularını yanıtladı. Sunum sonrasında dileyen katılımcıların yağ ölçüm cihazında vücut analizi yapıldı ve bireysel olarak beslenme ve spor alışkanlıklarına göre tavsiyelerde bulunuldu. Ziyaretçilerin çocuklarıyla katıldığı etkinlikte spora yönelik oyunlar oynanırken, ikramların kalori değerleri ve içeriğine göre uyumu ölçüldü.

hi-Fit “Sağlıklı ve Konforlu Yaşam Buluşmaları” ilerleyen haftalarda spor aktiviteleri, anne çocuk aktiviteleri, moda- kozmetik ve teknoloji konularında uzman konukların katılımı ile devam edecek.

Haberin Devamı