Gazete Vatan Logo

HGS Bakiye Sorgulama Ve GİB Trafik Cezası Ödeme İşlemleri

HGS bakiye sorgulamalarını PTT online müşteri uygulamalarından yapabilirsiniz. Ceza öğrenmek için ise GİB trafik cezası sorgulama ve ödeme sayfasına giriş yapmanız gerekir. Trafik cezasıödeme işleminin detayları haberimizde.

HGS Bakiye Sorgulama Ve GİB Trafik Cezası Ödeme İşlemleri

Trafik cezası konusunda onlineolarak işlem yapılabildiği içintrafik cezası sorgulama ve ödeme adımlarını takip edilerek ceza işlemlerinin yapılması mümkündür. Bu imkan sayesinde vatandaşların herhangi bir kuruma giderek sıra beklemesine gerek kalmadığı gibi GİB trafik cezası sorgulama ve ödeme aracılığı ile tüm cezalar dakikalar içerisinde ödenebilmektedir. Bu açıdan herhangi bir sorun yaşanmaması adına trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemleri üzerinden düzenli olarak trafik cezasının sorgulaması yapılması yararlı olacaktır.

HGS SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

TRAFİK CEZASI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

HGS CEZA SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

TRAFİK CEZASI ÖDEME İÇİN TIKLAYINIZ

Trafik cezası sorgulama ve ödeme imkanı sağlandığı için sadece araç cezasının olup olmadığını öğrenmek isteyen kişiler de trafik cezası sorgulama ve ödeme yapabilmektedir. GİB trafik cezası sorgulama ve ödeme için ilk olarak GİB internet sitesine giriş yapılması gerekmektedir. Siteye giriş yaptıktan sonra ise ekranda yer alan hizmet seçeneklerinden ceza sorgulama ve ödeme doğrultusunda seçim yapılarak işlemlere başlanabilir.

Haberin Devamı

GİB trafik cezası sorgulama ve ödeme ile trafik cezalarının dökümü alındıktan sonra ödeme adımlarına geçilmelidir. GİB trafik cezası sorgulama ve ödeme konusunda ise kredi kartı kullanılmalıdır. Başka bir ödem yöntem ile trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemleri yapılamamaktadır. Bu yüzden sadece kredi kartı kullanabilecek olan kişilerin ödeme yapması gerekmektedir.

HGS Bakiye Sorgulama

HGS bakiye sorgulamayapmak isteyen vatandaşların yapacağı işlemler için HGS portalınıkullanmasıgerekmektedir. İlgili HGS portalı PTT tarafından kurulduğu için vatandaşların direk PTT tarafından kurulan portala erişim sağlayarak sistem üzerinden üye olması gerekmektedir. Üyelik sonrasında kişinin üzerine olan tüm HGS abonelikleri yer alacak ve HGS bakiye sorgulama gibi işlemler ilgili portal üzerinden kolay bir şekildeyapılabilecektir. Ayrıca HGS bakiye sorgulama dışında HGS bakiye yükleme de yapılabilmektedir.

Haberin Devamı