Gazete Vatan Logo

Heyecanlandıran paylaşım! İçerde 'mutlu son'la mı bitiyor?

İçerde dizisinin yönetmeni Uluç Bayraktar'ın Instagram'dan paylaştığı bir fotoğraf dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Heyecanlandıran paylaşım! İçerde 'mutlu son'la mı bitiyor?

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Çetin Tekindor'un paylaştığı dizide büyük finale sayılı gün kaldı.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Uğur Yücel, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

Final bölümünün yayınlanmasına günler kala, sosyal medyayı fazla kullanmayan dizinin yönetmeni Uluç Bayraktar'ın yaptığı paylaşım merak uyandırdı. Fotoğrafta çelik yelekli Sarp (Çağatay Ulusoy) görünüyor ve altında 'son bölüm yazıyor.

Dizinin final bölümünden yayınlanan ilk sahnede Eylem'in (Damla Colbay) ağlayarak eve geldiği ve Umut'u (Aras Bulut İynemli) kaçırdıklarını söylemesi tansiyonu yükselmişti.

İçerde'nin 19 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak son bölümünün fragmanı ise yine gerilim dolu: Umut, Eylem'e evlenme teklifi ediyor, ancak o sırada Kebapçı Celal görüntüye giriyor ve öfkesi gözlerinden okunuyor.

Haberin Devamı

Dizinin mutlu sonla bitip bitmeyeceği ise hala belli değil!

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU

İçerde'nin 38. bölümünde, Yılmaz Kardeşlerin birbirlerine kavuştuklarını öğrenen Celal, onlardan intikam almak üzere harekete geçti. Sarp ve Mert’e, Yeşim ve Mustafa’yı da katarak büyük bir oyun oynayan Celal, beklenmedik bir anda son ana kadar “içerde” kalan Yılmaz Kardeşlerin oyununa düştü. Bölümün final sahnesinde tüm suçlarını itiraf eden Celal, sonunda aklanan Sarp tarafından tutuklandı. Haluk Müdür ve ekibi ile annesi Füsun ve kardeşi Mert’in gözleri önünde Celal’i kelepçeleyen Sarp, ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu. Celal’i adalete teslim edebilmek için tam bir yıl boyunca hapis yatan Sarp, hakkın yerini bulduğu anı ilk olarak bu uğurda şehit olan Yusuf Müdür’e seslenerek kutladı.