Gazete Vatan Logo
Magazin Hesaplarını 8 Mart'a kadar askıya aldılar

Hesaplarını 8 Mart'a kadar askıya aldılar

Ön yargıların, kadınların hayallerine engel oluşturmaması için başlatılan ‘Biz Yokuz’ kampanyası kapsamında buluşan Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü ve Melisa Şenolsun, Instagram hesaplarını 8 Mart’a kadar askıya aldı.

Hesaplarını 8 Mart'a kadar askıya aldılar

Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü ve Melisa Şenolsun, Elidor’la, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için anlamlı bir iş birliğine imza attı. Kampanyanın elçiliğini üstlenen oyuncular, kadınların potansiyeline dair ön yargıların, hayallerini gerçekleştirmek isteyen hemcinslerinin önünde bir engel oluşturmasına ‘Biz Yokuz’ dedi. Üçlü, kampanyaya dikkat çekmek için 8 Mart’a kadar Instagram hesaplarını askıya aldı.

Deniz, “Çok mutluyuz, çünkü kadınlarla, erkeklerin sosyal, politik ve ekonomik anlamda eşit olmasını istiyor ve bunu savunuyoruz” dedi. Ergüçlü, “Bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de çalışma standartlarında eşitlik, konuşulan bir konu... Olaya sadece kadın olarak değil, insan olarak da bakmak lazım” derken Şenolsun ise, “Üçümüzün yan yana gelme sebebi, ’Beraber güçlüyüz ve daha iyisini yapabiliriz’ mesajı vermek” diye konuştu.

Mesut Yılmaz