Gazete Vatan Logo
Magazin Herkes şokta! Cinsiyet değiştiriyor...

Herkes şokta! Cinsiyet değiştiriyor...

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin kızları Shiloh'un cinsiyet değişimi için tedaviye başladığı belirtildi…

Herkes şokta! Cinsiyet değiştiriyor...

Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin 11 yaşındaki kızı Shiloh ilk doğduğunda babasına olan benzerliği herkesi şaşırtmıştı. Shiloh şimdi de cinsiyet değiştirerek şaşırtmaya devam edecek.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre kendini erkek olarak hisseden Shiloh'un kararına saygı gösteren ailesi Angelina ve Brad küçük kızın tedavisi için onay verdi.

Shiloh'un değişimi...

Saçlarını kesen ve erkek elbiseleri giyen Shiloh'un adını da John ya da Peter olarak değiştirmek istediği öğrenildi.

Tedavi kapsamında önce Shiloh'a hormon verilecek. Bakalım bu haber ilgili Brad Pitt veya Angelina Jolie tarafından bir açıklama gelecek mi?

Jolie ve Pitt, Associated Press (AP) haber ajansına gönderdikleri ortak bildiride, özel yargıç yardımıyla boşanma davalarının detaylarını gizli tutma kararı aldıklarını belirtmişlerdi.

Bildiride, "Taraflar ve avukatları, tüm mahkeme belgelerini gizli tutarak ve hukuki kararları vermek üzere özel hakim görevlendirerek çocuklarının ve ailelerinin gizlilik hakkını saklı tutacaklarına, sorunların hızlı çözümünü kolaylaştıracaklarına dair bir anlaşma imzalamışlardır." ifadeleri kullanılmıştı.

Haberin Devamı

Bu bildiri, Angelina Jolie ve Brad Pitt'in şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı aldıkları 15 Eylül'den bu yana yaptığı ilk açıklamaydı.

Yaklaşık 10 yıllık birlikteliklerinin ardından 2014'te evlenen çift, boşanma aşamasında 3’ü biyolojik 3’ü evlatlık olmak üzere 6 çocuklarının velayeti konusunda sorun yaşıyordu.

Pitt, mahkemeye sunduğu boşanma dilekçesinde ortak velayet talebinde bulunmuştu. Jolie'nin avukatı, yaptığı açıklamada, çiftin 8 ila 15 yaşlarındaki çocukların velayetinin annede kalması ve Pitt'in de aile terapilerine devam etmesi konusunda geçici anlaşmaya vardığını açıklamıştı.