Gazete Vatan Logo

HERE Drive+ artık tüm Windows Phpne''lu cihazlarda

HERE, HERE Drive+ adlı uygulamasını tüm Windows Phone cihazlara taşıyor.

Mobil uygulamalar artık mutfaktan otomobile tüm alanlarda kullanılabiliyor. Yolculuk sırasında büyük yardımcınız olacak bir uygulama üzerinde çalışan HERE, HERE Drive+ adlı uygulaması ile çevrimdışı haritalar ve tüm dünyada kullanılabilen sesli sokak sokak (turn-by-turn) navigasyon özelliğini Windows Phone 8 işletim sistemli tüm telefonlar için kullanıcılara sunuyor. Bu sayede kullanıcılar veri bağlantısına gerek duymadan gidecekleri yere en kısa sürede ulaşabilecekler.

HERE Windows Phone Uygulamaları Başkan Yardımcısı Thom Brenner bu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Tüm Windows Phone 8 işletim sistemli cihazlarda kullanılabilen HERE Drive+ uygulamasının dünya çapında lanse edilmesiyle, HERE Maps alanındaki vaadimizi bir adım daha ileri taşıyoruz ve HERE deneyimini çok daha fazla sayıda kişiye ulaştırıyoruz. Lokasyon uygulamamızı daha fazla kişi kullandıkça, uygulama herkes için daha verimli hale gelecek. Bu lansmanla birlikte haritalar tarafında Windows Phone ekosistemine önemli bir katkıda bulunmuş oluyoruz.”

Haberin Devamı

Pazar araştırma firması Canalys’te Kıdemli Analist olan Tim Shepherd ise; “HERE, haritalar, navigasyon ve lokasyon servisleri alanında dünya çapında lider bir firma. Haritaları çok sayıda GPS uydu navigasyon cihazında ve dünya çapında lider üreticiler tarafından araç navigasyon sistemlerinde kullanılıyor. HERE Drive+ tüm Windows Phone 8 cihazlara çevrimdışı olarak da kullanılabilen dünya çapında haritalarla navigasyon özellikleri sunarak platforma ve bu platformda çalışan cihazlara çok değerli ve farklı bir deneyim sunuyor”

HERE Drive (+) ve HERE Transit güncellemeleri

Navigasyon uygulamasının erişimini genişleten bu adımla yeni HERE Drive(+) ve HERE Transit versiyonlarını önümüzdeki günlerde Windows Phone Mağaza’dan indirmek mümkün olacak. HERE Drive (+) güncellemesi, her gün kullandığınız güzergahınızda size daha iyi bir deneyim sunan yeni My Commute özelliği gibi bazı iyileştirmeler içeriyor. My Commute kullanıcıların günlük sürüş alışkanlıklarını belirliyor ve trafiğin yoğunluk durumuna göre kişiye özel yol tavsiyeleri veriyor. HERE Drive’ın son versiyonunda uygulamaya giriş yaparak navigasyon lisansını yerelden globale çevirmek de mümkün.

Haberin Devamı

Fiyatlar ve satış noktaları

Nokia Lumia HERE Drive uygulaması (yerel navigasyon lisanslı olarak) Nokia Lumia 720 ve 520 için Windows Phone Mağaza’dan ücretsiz indirilebilir.

Nokia Lumia HERE Drive+ (global navigasyon lisanslı olarak) Nokia Lumia, 925, 920, 820, ve 620 için tüm dünyada Windows Phone Mağaza’dan ücretsiz olarak indirilebilir.



KAYNAK : Teknolojioku.com - HERE Drive+ artık tüm Windows Phpne''lu cihazlarda