Gazete Vatan Logo

Her zaman fit ve trend görüneceğiniz 9 stil

Yaz bitmedi, önümüz ise sonbahar. Örgülerden, kabanlara, elbiseden spandex tasarımlara kadar her zaman ince ve zayıf bir vücuda ihtiyacınız olmadan da sizi fit gösterecek 9 stil önerisi bu yazıda...

Her zaman fit ve trend görüneceğiniz 9 stil

Şifon elbiseler

Rüzgarda uçuşan ipek ve şifon elbiseler her vücut tipine hitap ediyor. Özellikle sezon modası volanlı olanlar bootie’lerle kombinlendiğinde şıklık için ekstra bir aksesuar gerekmiyor.

Güven veren A kesim pantolonlar

Kaç beden olursanız olun A kesim siluetler herkesi mutlu edece nitelikte. Hatlarını göstermek isteyen kadınlara da hitap eden bu bilek hizasında biten bol paçalı pantolon modeli birçoğumuzun dolabında baş köşeyi kaptı bile.

Sırt bölgesinde küçük oyunlar yapan elbise ve üstler sık sık karşımıza çıkacak.

Düğümler, bağlamalar ve katlamalar

DianevonFurstenberg gibi bağlamalı bir elbise tercih edebileceğiniz gibi düğüm yapabileceğiniz tasarımlar da sezonun olmazsa olmazı. Kol manşetlerindeki ipler, dekolte bölümündeki ipler derken ip modasını bu sezon gördük. Sonbaharda da devam edecek bu trend kıvrımlı vücut hatlarınızı ön plana çıkarmaya da yardımcı olacak.

Kalem etek-tişört ikilisi

Kaç sezon geçerse geçsin kalem etek ve tişört ikilisinin şık dokusu asla yitirilmiyor. Kim Kardashian sağolsun bu ikili her yerde kullanılmaya başlandı. İstediğiniz kadar ince ya da kalın kumaş tercih edin hatlarınızı derli toplu ve belirgin gösteren bu ikili gündelik hayatta da kurtarıcınız olacak.

Haberin Devamı

Ceket-pantolon kombosu

Yaz, sonbahar, kış ya da ilkbahar demeden bu sezon da kot pantolon ve üzerine blazer ceket trendi devam ediyor. Hatlarınızı vurgulayan bir pantolonla bomber ya da blazer ceket giymek sezonun gözde trendlerinden bir tanesi.

Uzun kollar

Kollarınız ne kadar uzun olursa olsun artık garip görünmeyeceksiniz. Kısaysa da artık sorun değil. Vücuda orantısız görünen olabildiğince uzun kollu üstler bu sezon moda. Hafif büyük görünmesi de artı puan kazandırıyor. Bedenininiz kaç olursa olsun içinde zayıf ya da şişman durmanız olası değil.

Şaşırtan sırt detayları

Sırt bölgesi her bedende iyi sonuç verdiğinden hem güven verir hem de rahatlıkla dekolte kaldırır. Özellikle sırt bölgesinde küçük oyunlar yapan elbise ve üstler sezonda sık sık karşınıza çıkacak. Almadan geçmeyin.

Haberin Devamı

Giy-çık botlar

Diz altı ya da diz üstü, hatta bootie modeli streç botlar sezonda herkesin ihtiyacını karşılamaya hazır. Çorap gibi giyiliyorlar ve vücudunuzla yakaladığı uyum her kıyafetin altına uygun olmalarını sağlıyor.

Ana akım kırmızı

Kırmızı bu sezon her yerde göreceğiniz tek renk olacak. Her marka, her aksesuar, her kıyafetin kırmızısı bulunmakta. Her ten rengine uyan kırmızıları seçmekte çekinmeyin.