Gazete Vatan Logo

Her yaşa uygun tiyatro!

Sahneye koyduğu tüm oyunları kapalı gişe oynayan Craft, bu kez 1996’da Avustralya’da yaşanan gerçek bir olaydan esinlenerek yazılan ‘The Stones-Taşlar’ı izleyici ile buluşturuyor! 20 yıldan bu yana, 80’in üzerinde ülkede, binlerce kez oynanan TAŞLAR, oyunun yazarı ve yönetmeni Avustralyalı Tom Lycos yönetmenliğinde sahnelenecek!

CRAFT İZLEYİCİSİNE 20 YILLIK BİR TAŞ ATIYOR VE SORUYOR: ‘SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ?

Dünyanın en önemli gençlik oyunlarından biri kabul edilen ve yasanmış bir hikayeden uyarlanan “TAŞLAR”, izleyiciyi kendinden olmayanın yerine koymaya, ‘öteki’ ile empati kurabilme yeteneğini sınamaya soyunduracak. Oyunu izlerken, hem ‘taşı atan’, hem ‘taşa muhatap olan’ tüm karakterleri anlarken bulacağız kendimizi.

‘TAŞLAR’ İZLEYİCİSİNE ‘BİLDİĞİM GİBİ DEĞİLMİŞ’ DEDİRTECEK!

Çocuk, Polis, Hakim, Anne, Madurun Eşi… Tüm karakterleri bildiğimiz bütün ezberlerin ötesinde değerlendirmemize fırsat tanıyacak olan ‘TAŞLAR’ izleyeni de oyunun içine dahil eden unutulmaz bir tecrübe yaşatacak.

‘Taşlar’ kadrosunda; Olgu Baran Kubilay – Ümit Bekar / Erdeniz Kurucan – Çağdaş Dilber gibi tiyatronun genç ve gelecek vadeden isimleri yer alıyor. Oyunun süpervizör koltuğunda ise tecrübeli bir isim, İpek Bilgin bulunuyor.

‘Taşlar’ 23 Ocak Cuma günü basın galası 24 Ocak’ta ise Premiere’i yapılarak izleyicisi ile buluşacak.

Şubat Oyun Tarihleri: 1-7-8-14-15-21-22 Şubat 2015 Oyun Saati: 13:00 Etkinlik fiyatı: 20 TL Adres: Zühtüpaşa Mah Şefik bey Sk.

Haberin Devamı