Gazete Vatan Logo
Magazin Her hafta bir ev parası kazanmak nedir?

Her hafta bir ev parası kazanmak nedir?

Bir dönemin en önemli oyuncu ve mankenlerinden Engin Koç, dün ‘2. Sayfa’ programına konuk oldu. Koç, dizilerden çok para kazanan oyuncular için “Her hafta bir ev parası kazanmak nedir ya?” dedi

Her hafta bir ev parası kazanmak nedir?

Eski manken ve oyuncu Engin Koç, dün teve2’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına konuk oldu. Koç, özel hayatı ve geçmişteki kariyeri ile merak edilenleri anlattı...

Eşimle tanışalı 9 sene oldu. 7,5 sene önce de evlendik. Bir internet sitesinde tanıştık. Baktım konuşmaları keyif verici sonra telefonla görüşmeye başladık. Ben İzmir’e gittim. Bir flört dönemi başladı. ‘Artık yolun sonuna geldik. Aile olmanın zamanı geldi’ diye düşündüm.

Yıllardan beri kız arkadaşlarımın çoğu yabancıydı. Pınar’ın bende bıraktığı en büyük şey beni olduğum gibi kabul etmesi. Pınar 1.52 boyunda, 42 kilo. Ben 1,88’im 94-95 kiloyum.

Para enerjisi güzel bir şey ama benimle olmadı. Ben doğayla iç içe olan, günlük yaşayan biriyim. Benim para hırsım yoktu. Parası çok olandan çok daha iyi yaşadım.

1976’da mankenler kralı oldum. Beni yetiştirenler çok iyiydi. Çalıştığım zamanlar çok büyük paralar görmedim. Benden bir sonraki devre çok güzeldi. Atilla Saral’ı çok severim. Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu’nu çok severim. Bunlar çok can çocuklardır.

Haberin Devamı

Ben oyunculuğa karşı değilim. İnsanın insana ne verdiği önemli. Ben de oynasam, bunun bir hakkı olmalı. Bir ömür boyu ev parası bulamayan binlerce insan var. Her hafta bir ev parası kazanmak nedir ya? Hala sektörün içinde olsam ufak paralara fit olurdum.