Gazete Vatan Logo

Her çalışana iPhone!

Yahoo'nun CEO'su yeniliklere doymak bilmiyor

Yahoo'nun, Google'dan transfer ettiği yeni CEO'su Marissa Mayer'in tüm çalışanlarına iPhone vereceği iddia ediliyor

Google'ın ilk 20 çalışanından biri olan ve geçtiğimiz ay iflasın eşiğindeki Yahoo’nun CEO’luk koltuğuna oturan Marissa Mayer'in Yahoo üzerindeki planları açığa çıkmaya başladı.

Yahoo'da CEO'luk koltuğuna oturmasının ardından şirket çalışanlarına gönderdiği ilk e-postada 'Devam Edin' mesajı veren Marissa Mayer’in Yahoo’nun tüm çalışanlarına iPhone vereceği iddia ediliyor.

Konuya yakın kaynakların Business Insider’a yaptıkları açıklamalar göre, çalışanlarının moralini yüksek tutmak amacıyla Mayer, çalışanlara iPhone dağıtacak ve söz konusu meblağ Yahoo’nun kasasından karşılanacak.


‘’DEVAM EDİN’’ MESAJI VERMİŞTİ
Marissa Mayer Yahoo'da CEO'luk koltuğuna oturmasının ardından şirket çalışanlarına gönderdiği ilk e-postada 'Devam Edin' mesajı vermişti. Gizli olduğu belirtilen e-postada Mayer, 1994 yılından beri Yahoo hayranı olduğunu kaydederek Yahoo'nun elinde sonsuz potansiyel olduğunu belirtiyor. Şirketin zor bir dönemden geçtiğini ve bu yüzden de kritik kararlar ve değişiklikler yapmadan önce mevcut servisleri ve çalışanları analiz etmesi gerektiğini bildiren Mayer, çalışanlarından süre istiyor. Bu süre içinde çalışanlarına verdiği mesaj ise 'Devam Edin' oluyor.

Haberin Devamı