Gazete Vatan Logo
Magazin Hepiniz özür dileyeceksiniz!

Hepiniz özür dileyeceksiniz!

Yeşim Salkım, yorumculuk yaptığı programda kendisini hedef aldığını düşündüğü Seda Sayan ve Kerimcan videosu hakkında çok sert konuştu. Salkım; “Saray soytarıları vardı bilir misiniz? İşte sizin de onlardan farkınız kalmadı. Hepiniz özür dileyeceksiniz” dedi

Hepiniz özür dileyeceksiniz!

Seda Sayan ile Uğur Arslan’ın programına 1.5 ay önce çıkan Murat Şar oyuncu Hale Soygazi’nin oğlu olduğunu iddia etti. Bu iddianın doğru olmadığını söylediği halde hala aynı konu gündemde kalmaya devam edince Hale Soygazi çok sinirlenip, dava açacağını belirtti. Yeşim Salkım, Seçkin Piriler ve Mehmet Coşkundeniz ile birlikte sunduğu Laf Bende Kalmasın’da, Seda Sayan’a yaptığı şeyin doğru olmadığını söyledi. Hemen ardından Seda Sayan ve Kerimcan Durmaz bir video çekip, Salkım’a gönderme yaptı. Salkım, konu ile ilgili sessizliğini bozdu. İşte Salkım’ın çarpıcı açıklamaları: “Hayatta her şeyin bir usulü var. Benim her şeye saygım var. Kerimcan’ın cinsel tercihine de, yaşam tarzına da... Ama o yaşayış biçimi benim yaşam alanıma giriyorsa orada ‘bir dur’ derim. Sen bir kere kimsin? Senin bu konuda konuşmak ne haddine?

Yanacaksınız!

Reyting alacağız, marka kıyafetler alacağız, lüks yaşayacağız, şöhret olacağız diye insanlara böyle şeyler yapamazsınız. Ben önceden Seda Sayan’ı çok severdim ama artık sevemiyorum. Çünkü yaşının gerektirdiği gibi yaşamıyor. Yanacaksınız. Hani eskiden saray soytarıları vardı bilir misiniz? Kralı güldürmek için... İşte sizin de onlardan farkınız kalmadı. Ama halk sizi gereken yere koyacaktır. Hepiniz özür dileyeceksiniz.”

Haberin Devamı