Gazete Vatan Logo

Hepimiz kardeşiz

Levent Bıçakçı: "Yunanistan ile aramızdaki dostluk ve kardeşlik her zaman sürecek" Vassilis Gagatsis: "Arkadaşız, komşuyuz ve daima bunun sürmesi için çalışacağız"

Yunanistan ile dün oynadığımız milli maç öncesi iki ülke futbol federasyonu başkan ve yöneticileri, istanbul Boğazı'nda dostluk yemeği yedi. Ortaköy'deki yemek sonrası Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakçı, Yunanistan Futbol Federasyonu Başkanı Vassilis Gagatsis'in, UEFA Tahkim Kurulu'nda üye olduğunu belirtip "Gagatsis'le uzun yıllardır arkadaşız. "Bugün de dostluğumuzun devam edecek. Sahada iyi bir mücadele olmasını diliyorum. İyi oynayanın ve şanslı olan kazansın. Onlar bizi Atina'da çok iyi ağırladı. Biz de onları en iyi şekilde ağırlayacağız. Bol şanslar" dedi

Forma hediye etti
Vassilis Gagatsis ise "Buradaki dostluk tarif edilecek gibi değil. Türkiye Futbol Federasyonu ile olan ilişkilerimiz, dostluğumuz her fırsatta ispat edilecektir. Bu dostluk Atina'daki müsabakada gerçekleşti ve sürecek. Sonuç ne olursa olsun, dostluğumuzu ve kardeşliğimizi bozamaz. Arkadaşız, komşuyuz, futbolun iyiliği için uğraşmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Daha sonra Bıçakçı, Gagatsis'e Türk Milli Takımı forması hediye etti. Yemeğe UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, UEFA Delegesi Gerhard Kapel ve UEFA Güvenlik Şefi Volter Gag da katıldı.

Haberin Devamı