Gazete Vatan Logo

Hep hayallerimin peşinden koştum

Şarkıcı ve oyuncu Cem Belevi yeni single çalışması Aç Kolları parçasıyla yaza damga vurmaya hazırlanıyor. Oyunculuk da yapan Belevi, bunun müziğinin önüne geçmeyeceğini söylüyor.

Hep hayallerimin peşinden koştum

Bir yıldır hayranlarınız sizden yeni şarkı bekliyor. Biraz uzun bir ara verdiniz?

Albümü 6 ay önce çıkarmayı düşünüyorduk. Ancak prodüktörüm Ozan Çolakoğlu yeni baba oldu. Bu nedenle üretim sürecimiz biraz uzadı. Acele bir iş de yapmak istemedik. Klip çekimi için de epey mesai yaptık. Ama tüm gecikmelere değdi.

“Kim ne derse desin”, “Sor” ve “Alışamıyorum” parçalarınızla beğeni topladınız. “Aç kollarını” çıkalı daha 2 hafta oldu ama tepkiler nasıl?

Şarkının yayınlandığı üçüncü gün Urfa’da söyledim. İnanılmaz bir reaksiyon gördüm. Beklediğimden çok daha iyi ve hızlı ilerliyor şarkının yükselişi. Özellikle kadınlara yönelik şarkılar seslendirmiyorum ama kadın hayranlarımın şarkıyı ezbere söylediğini görüyorum. İnternetteki tıklanmanın bir kıstas olduğunu düşünmüyorum ama şu anda organik tıklanma oranımız çok iyi.

İkinci bir şarkı sürprizi var mı yakında?

Albüm sürecindeyim. İçinde 10 tane sözü müziği bana ait olan şarkı olacak. Eğer süreç uzarsa önden bir şarkı daha yayınlamayı düşünüyorum. Bir daha bu kadar uzun ara vermek istemiyorum. Çünkü hem özleniyorum hem de özlüyorum.

Haberin Devamı

Oyunculuğa sonradan ısındım

Londra’da uzun süre eğitim aldınız. Oradan Türkiye’ye dönme kararı zor olmadı mı?
İngiltere’ye 18 yaşında, üniversite okumak için gittim. Okulumu başarıyla bitirdim ve iş deneyimi edinmek istedim. Uluslararası işletme okuduğum için Londra’da yer alan çok uluslu bir firmada analist olarak işe başladım. Bir sene çalıştım orada ancak yapmak istediğim şey bu değildi. Her fırsatta şarkı söylüyor ve şarkı sözü yazıyordum. Neticede hayata bir kere geliyoruz gerçeklerin esiri olmak yerine hayallerimin peşinden koştum.
Peki ya oyunculuk nereden çıktı?
Oyunculuğa müziğe duyduğum gibi yoğun bir ilgi duymuyorum. Müzik benim için bir tutku ancak oyunculuk öyle değil. Müzik hayatımda başarıya ulaştıkça, oyunculuğa da ısınmaya başladım. Beğenilince daha da ilerlettim. Projeler var görüştüğümüz, istemeye istemeye reddettiğim işler de var. Haftanın 6 günü çalışmamı istiyorlar benden, müziğe ayırmam gereken zamanı oyunculuğa ayıramayacağım için reddetmek zorunda kalıyorum. Ege’de görüştüğüm bir film projesi var. Albüm çıkana kadar değerlendirebileceğim bir proje, onun sonuçlanmasını bekliyorum.
İlişki emek ve zaman istiyor
Peki aşk hayatınızda durum nedir?
Devamlı bir aksiyon içindeyim. Aşık oluyorum ama doya doya yaşayamıyorum. Çok yoğunum çünkü. İlişki emek ve zaman istiyor. Benim işimin saati yok. Devamlı bir aksiyon içinde olduğum için ne kadar aşık olsam da nafile…

Haberin Devamı