Gazete Vatan Logo

Hem yarışın hem çamura bulaşın

Daha önce çamur koşusu ve fitness festivaline katıldınız mı? Yüksek doz adranalin ve enerjiye hazır olun, yarın Şile Yeşilvadi’de düzenlenecek Reebok Mudrace ailece sizi bekliyor.

Hem yarışın hem çamura bulaşın

km’lik benzersiz bir engelli koşu parkuru ve onu tamamlayan sağlıklı yaşam alanlarında yepyeni bir deneyime hazır mısınız? Heyecan ve eğlence yüklü bir parkuru takip eden, hem katılımcıların gün boyunca zaman geçirebileceği cezbedici bu festival alanı Reebok enerjisiyle yükseliyor!

Macera Akademisi Yönetici Ortağı Caner Odabaşoğlu, Mudrace’i şöyle anlatıyor, “Reebok Mudraca spor, çamur ve eğlencenin birleştiği bir koşu festivali. Festivalin yarış bölümünde çamurla ve engellerle donatılmış, yetişkin ve çocuklar için hazırlanan iki ayrı parkur yer alıyor. Koşucular, önceden kaydoldukları 4 seanstan birinde, 5K boyunca 20’den fazla engeli aşarak yarışıyor. Saat 10:00 itibarıyla ilk yarış başlıyor. Seanslar arka arkaya 16.15’teki ödül törenine kadar sürüyor. Kayıtlar festival alanından yapılabiliyor. Bu etkinlikte en önemli şey eğlenmek. Yarışların yanı sıra festivalde training alanında yoga, pilates, zumba gibi aktiviteler, müzik performansları, çeşitli workshoplar ve yeme-içme alanları yer alıyor. Ayrıca çocuklar için birbirinden oyun ve atölyelerle dikkat çeken “Sınır Tanımayan Çocuklar”, Mudrace’in ruhuna uygun aktiviteler gerçekleştirecek. Yarışmacı olmadan da ücretsiz bir şekilde katılım sağlanabiliyor.”

Haberin Devamı

Sadece koşmak yetmez, engelleri de aş...

“Mudrace sadece bir koşu yarışı değil aynı zamanda zorlayıcı engellerle eğlencenin ve meydan okumanın öne çıktığı bir yarış” diyen Reebok Kıdemli Marka Müdürü Sanem Karacan, “Mottomuz: “Be More Human”; kendimizi zorladıkça daha fazla kendimize yaklaşıyoruz. Sadece koşmak yetmez, engelleri de aş diyoruz. Reebok olarak güçlü, kendine güvenen ve fark yaratan kadınları rol model olarak seçiyoruz.