Gazete Vatan Logo

Hem gerip hem güldürecek

Belalı Tanık, aksiyon ve komediyi başarıyla harmanlamayı başarıyor.

Hem gerip hem güldürecek

Göz dolduran kadrosuyla Belalı Tanık, dünyanın en iyi korumalarından olan Michael Bryce (Ryan Reynolds) ile tetikçi, aynı zamanda eski düşmanı Darius Kincaid’in (Samuel L. Jackson) aksiyon dolu hikayesini anlatıyor. Darius, suçlarını itiraf etmek Adalet Divanı’na çıkarılacaktır. Kendisini suikastten korumak için Michael Bryce (Ryan Reynolds) adlı bir ajan görevlendirilir...

Film, aksiyonu ve mizahı bir arada sunmasıyla başarı yakalıyor. Tetikçinin eşini canlandıran Salma Hayek de yıllara meydan okuyan güzelliğiyle kendini izletmeyi başarıyor. Tarantinovari sahnelerle keyifli vakit geçirmeniz olası.

Biyografik yapımları not almayı nutmayın

Paris’te son portre...

Ünlü sanatçı Alberto Giacometti’nin hayatının bir bölümüne odaklanan “Son Portre” Giacometti’nin Paris’te eski bir yazar dostuna rastlayıp ona portresini çizmek için ısrar etmesiyle ilerliyor. Tarih ve sanatı harmanlayan film atmosferiyle seyirciyi yakalıyor.

Şampiyon güreşçiler

Bollywood’un süperstarı olan Aamir Khan’ın başrolde yer aldığı film, kızlarını güreş müsabakalarına hazırlamaya başlayan Mahavir Singh’in ve şampiyon kızlarının gerçek hayat hikayesine odaklanıyor.

Haberin Devamı

Korkmak isteyenlere yerli film altarnatifi

Büyülü cenaze evi

Haftanın tek yerli filmi olan Semur’un konusu şöyle: Merve’nin çocukluğu teyzesinin yaptırdığı büyü yüzünden zorluklarla geçse de, üniversitede tanıştığı Ozan ile evlenir ve mutlu olur. Teyzesi vefat ettiğinde. Merve annesinin yoğun ısrarıyla cenaze evine gider ve olaylar başlar...