Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Hem Akıllı Fener, Hem Gece Lambası, Hem de Havadan Şarjlı

Akıllı Fener olarak piyasaya giren Heider AF1, bir çok insanın korkulu rüyası haline gelen elektrik kesintileri için müthiş bir çözüm sunuyor.

Hem Akıllı Fener, Hem Gece Lambası, Hem de Havadan Şarjlı

Cihaz direkt olarak prize takılıyor ve elektrik kesildiğinde otomatik yanan taşınabilir bir el feneri haline geliyor. Karanlıkta kalan kullanıcı gidip feneri yuvasından çıkarıyor ve evin her tarafında rahatlıkla kullanabiliyor. Elektrik kesildiğinde 7-8 saat boyunca çalışabilen Heider AF1 aynı zamanda oda ışığı kapatıldığında turuncu renkli gece lambası olarak da çalışabiliyor. Bu özelliğinden dolayı özellikle çocuk odaları için yoğun olarak tercih ediliyor.

Cihazın en önemli özelliklerinden biri ise Heider AF1 Akıllı Fener, şarj olmak için herhangi bir fişe takılmıyor. Cihaz havadan manyetik şarj ile pilini dolduruyor ve bunun için prize takılı plastik halkanın içine koyulması yeterli.

Ürünün satışı http://www.akillifener.com adresinden yapılıyor.

Hem Akıllı Fener, Hem Gece Lambası, Hem de Havadan ŞarjlıKDV Dahil sadece 59 TL’ye piyasaya sunulan Heider AF1 hakkında bilgi veren Metem Teknoloji yetkilileri, oldukça pratik kullanım kolaylığının yanında satın alanların uzun yıllar kullanabilecekleri sağlam bir cihaza sahip olacaklarını belirttiler. Metem Teknoloji yetkilileri, “Kaliteli yaşam, kaliteli ürünlerle mümkündür. Özenle seçtiğimiz ürünleri en uygun maliyetlere tüketiciye sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti, bizi yeni teknolojileri araştırma konusunda teşvik ediyor” diye konuştular.

Heider AF1 Satış Sitesi: http://www.akillifener.com

Metem Teknoloji 24 Saat Telefon Sipariş Hattı:
0212 292 24 24

Haberin Devamı