Gazete Vatan Logo

Hekimoğlu 8. bölüm fragmanı yayınlandı!

Hekimoğlu karmaşık iki vakanın arasında kalıyor.

Hekimoğlu 8. bölüm fragmanı yayınlandı!

Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz'ın olduğu Hekimoğlu'nun 8.bölüm fragmanı yayınlandı.

Hekimoğlu'nun yeni bölümünde; Hekimoğlu, Zeynep'i at yarışı izlemeye davet edince kafalar karışıyor. At yarışlarını seven Hekimoğlu ilk önce Orhan'a bir teklifle gider. Fakat Orhan kendisi ile gelmeyi reddedince aklına parlak bir fikir gelir. Teklifi Zeynep'e sunar. Zeynep'in kafası karışmıştır. Bunun bi randevu olup olmadığını sorgular. Bu seferki vaka oldukça karmaşıktır. İşin içine ilişkiler de girer. Hekimoğlu her zamanki mottosunu yani "Herkes yalan söyler"i devreye sokar.

Hekimoğlu 7. Bölüm Özeti: 16 yaşında bir çocuk, hemolitik anemi bulgusuyla Valide Atik Araştırma Hastanesine yatırılır. İpek, Hekimoğlu’nun aldığı ağrı kesicilerin ona faydadan çok zarar verdiğini düşünmektedir. Hekimoğlu ve İpek, Hekimoğlu’nun bir hafta ağrı kesici içmemesine karşın bir ay poliklinik görevi yapmaması konusunda iddiaya girerler. Ateş, geç kalan Mehmet Ali’yi polikliniğe kendi yerine yollar. Hasta Mehmet Ali’yi Hekimoğlu sanarak davranışlarını İpek’e şikayet eder.

Haberin Devamı