Gazete Vatan Logo

Hedefim Hollywood!

29’uncu Best Model Of The World yarışmasının birincisi Onur Seyit Yaran, Hollywood yapımlarında rol almak istiyor.

Hedefim Hollywood!

Nasıl bir his “dünyanın en yakışıklı erkeği” olmak?

Hiç şüphesiz ki çok gurur verici ve mutlu eden bir duygu. İnsan emeklerinin karşılığı aldığını görünce daha çok çalışma azmine kapılıyor. Böyle büyük bir unvana sahip olabilmek beraberinde büyük bir sorumluluk getiriyor bende bu ünvana layık olmaya çalışıyorum.

Yarışmaya katılmaya nasıl karar verdiniz?

Sporun içinde olduğum için hep formda ve fit gözüküyordum. İlkokuldan beri okulda arkadaşlarım arasında sevilen biriydim. Aklımda hayalimde hep oyunculuk yapmak vardı, bu şekilde katılmaya karar verdim ve oyunculuk öncesi benim için bir basamak oldu.

Ülkemizde mankenlik yapmanın zorlukları neler?

Sürekli formda olmak ve yediklerine dikkat etmek, her daim bakımlı olmayı gerektiriyor. Uykudan alınan kaloriye kadar hepsi düzenli olmalı.

Kameraya karşısında oldukça rahatım

Manken olmanın oyunculuk yaparken bir faydası oldu mu size?
Benim mankenlik serüvenim yarışma sonrasında bitti. Ama hala bunun faydasını sette görüyorum diyebilirim. Örneğin kameraya karşı daha rahat olma ve daha iyi resim verebilme durumlarının burada çok etkisini gördüm. Ayrıca mankenlik yaptığım zamanlardaki disiplin, beslenme, spor ve diğer alışkanlıklar bana artılar kattı.
TRT’de yayınlanan “Kalk Gidelim” dizisinde “Canberk” karakterini canlandırıyorsunuz. Bize biraz rolünüzden bahseder misiniz?
Canberk İstanbul’da zengin bir ailenin şımarık çocuğu, ancak babasının işlerinin batması sonucu babasının köyüne gidiyorlar ve Canberk bir anda hiç alışık olmadığı bir ortama düşüyor. Zamanla buraya alışmaya mecbur bırakıyorlar.
Uzun set saatleri sosyal hayatımı bitirdi
Zor mu peki rol yapmak?
Her mesleğin zorlukları olduğu gibi oyunculuk mesleğinin de zor yanları var. Örneğin set saatleri çoğu zaman değişken olabiliyor. Uyku düzenim bozulabiliyor ve gün içerisinde sosyal hayatıma çok zaman kalmıyor. Ancak her şeye rağmen ben bu meslekte kendimi buldum diyebilirim. Bulunduğum yerden ve bu işi yapmaktan dolayı çok mutluyum.
10 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?
İçimden geçen tabii ki 10 yıl sonra kendimi ülkemde kanıtlamış ve başarılı olmuş bir oyuncu olarak görmek. Sonrasında Hollywood’da rol almaya başlamış bir aktör olmak isterim. Ancak bunlar için çok çalışmak gerek ve ben bunun temelini şimdiden attım.

Haberin Devamı