Gazete Vatan Logo

Hedef yerel seçimde İzmir’i kazanmak

İzmir’de cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim sonuçlarının açıklanmaya başlamasının ardından, Ak Parti İl Başkanlığı önünde kutlamalar başladı.

Hedef yerel seçimde İzmir’i kazanmak

Resmi olmayan sonuçlara göre, Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilmesiyle vatandaşlar “Başkan Recep Tayyip Erdoğan” sloganları attı. Ellerindeki parti ve Erdoğan’ın resmi olan bayraklarla sevinen partililer kazandıkları zaferi doyasıya kutladı. Ak Partililerin il binası önündeki kutlamalarına MHP’liler de ellerindeki üç hilalli bayraklarla katıldı. Ak Partililerin de MHP’lilerle birlikte Bozkurt işareti yaptıkları görüldü. Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, milletvekili adayları Ceyda Bölünmez Çankırı, Emre Cemil Ayvalı ve Gözde Keskin ile birlikte balkona çıkarak vatandaşları selamladı. Burada bir konuşma yapan Şengül şunları söyledi: “Ülkemiz için, İzmirimiz için, tüm İslam alemi için seçim sonuçları hayırlı olsun. Biz sonuna kadar halkımıza güvendik. Biz biliyorduk ki bu seçim 5 yıllık bir seçim değil, gelecek yüzyılın seçimiydi. Halkımız ‘Reis’ dedi, ‘özgürlük’ dedi, ‘demokrasi’ dedi.

Halkımız artık Türkiye’nin emir alan ülke bir olmasını istemiyordu. Kendi kararlarını alan, memleketi adına doğru kararları alan, dik duran bir lider istiyordu. O liderini buldu, liderinin arkasında durdu. Bu seçim de bunu gösterdi. Artık hedefimiz yerel seçimlerde İzmirlinin gönlünü kazanmak, İzmir’e partimizin bayrağını dikmek. Hemen 15 gün sonra sahaya inerek çalışmalarımıza başlayacağız. Teşekkürler İzmir, teşekkürler Türkiye.”

Haberin Devamı