Gazete Vatan Logo
Magazin Hedef bendim!

Hedef bendim!

Akrabaları tarafından tehdit edildiğini söyleyen Müslüm Gürses ve ekibini taşıyan otobüsün sol ön ve arka tekerlekleri isabet aldı. Muhterem Nur, asıl hedefin kendisi olduğunu öne sürdü

Müslüm Gürses, hayat arkadaşı Muhterem Nur ve 44 kişilik ekibi taşıyan otobüs, Kahramanmaraş'ın Afşin Ilçesi'ndeki konserden sonra Hatay'a gitmek üzere yola çıktı.

Otobüs, Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesi'ne bağlı Kıldı Beldesi yakınlarında, henüz sürücüsü ve plakası belirlenemeyen gri renkli BMW tarafından durdurulmak istendi. Otobüsün durmaması üzerine, otomobilde bulunan kişiler, tabancayla otobüse ateş açıp olay yerinden kaçtılar. Saldırıda otobüsün arka lastikleri isabet aldı.

Kolundan tuttum
Muhterem Nur, asıl hedefin kendisi olduğunu belirterek "Saldın sırasında Müslüm ve otobüsteki diğer kişiler uyuyordu. Ben uyanıktım. Silah sesleri üzerine otobüsteki herkes uyandı. Çok korktuk. Bağrışmalar oldu. Korku filmlerindeki gibi bir olaydı. Herkes otobüsün içerisinde yerlere yatarken Müslüm ayaktaydı. Hemen kolundan tuttum, onu da otobüsün içerisine yatırdım. Şoföre, durmamasını söyledim. Patlak lastiklerle giderken telefonumuzla jandarma ve polise haber verdik. Lastiklerden mermi çekirdeklerini çıkardılar. 30-35 kişilik ekipte herkes çok korktu."

Haberin Devamı