Gazete Vatan Logo

Hayranının attığı mail hayatını kurtardı

Ünlü yüzücü Mack Horton’a bir hayranı “Göğsündeki ‘ben’ büyümüş bir doktora görün” diye mail attı. Doktora giden Horton “Hayranım haklıymış, erken müdahaleyle hayatım kurtuldu” dedi.

Hayranının attığı mail hayatını kurtardı

Rio Olimpiyatları’nda altın madalya kazanan Avustralyalı yüzücü Mack Horton, bir hayranının uyarısını dikkate alarak ölümden döndü. 20 yaşındaki yüzücünün eski fotoğraflarına bakan bir hayranı, Hortun’u, “Eski ve yeni fotoğraflarını incelerken vücudundaki bir bende değişiklik olduğunu fark ettim. Benin büyüdüğünü ve koyulaştığını görebilirsin. Fotoğraflarda açıkça belli oluyor. Bence bir doktora görünmen de fayda var” diyerek uyardı.

Kanser nedeni

Hayranın uyarısını dikkate alan Olimpiyat şampiyonu, Avustralya’nın Melbourne kentindeki bir klinikte bıçak altına yatarak söz konusu beni aldırdı. Operasyondan sonraki görüntüsünü fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram’da paylaşan Horton, “Bir hayranım göğsümdeki benin tehlikeli olabileceği konusunda bir e-posta göndermişti. Onu dinleyip doktor kontrolüne gittim. Söylediği tamamen doğruydu. Söz konusu ben de tehlikeliymiş” mesajını paylaştı. Bene erken müdahale edilmese kansere yol açabileceğini söyleyen Avustralyalı yüzücü, “Hayranıma çok teşekkür ediyorum. O olmasa bunu fark edemezdim” diye konuştu.

Haberin Devamı