Gazete Vatan Logo

Haydi eğlenmeye gidiyoruz!

Sevgililer Günü’nde partnerinizle eve hapsolmayın. Romantizm, müzik, dans ve eğlence dolu unutulmaz etkinlikler sizleri bekliyor.

Haydi eğlenmeye gidiyoruz!

İZLEYİN

Karanlığın Elli Tonu

Yıllar önce Grinin Elli Tonu’yla karşımıza çıkan tutkulu aşıklar Christian Grey ve Anastasia, sınırları zorlayan tutkularıyla yerleşik kalıpları alt üst etti. İşte bu hafta vizyona giren serinin devam filmi Karanlığın Elli Tonu, ikilinin fantezileriyle yine büyüleyecek. Film, partnerinizle beraber kaçırmamanız gereken bir 14 Şubat alternatifi...

DİNLEYİN

Kenan Doğulu’dan aşk şarkıları

Kenan Doğulu’nun kariyerindeki birbirinden önemli albümler ve bu albümlerde yer alan özel şarkılar, Sevgililer Günü’nde sizlere unutulmaz bir konserde eşlik edecek. (14 Şubat, Zorlu PSM, 21:00, 80-150 TL)

Babylon’da R&B gecesi!

Nu-soul, R&B ve hip-hop çalışmalarıyla bilinen topluluk FOURinthePOCKET, Sevgililer Günü’ne özel performansıyla, 14 Şubat akşamı Babylon’da. (21:30, 25 TL)

GEZİN

İstanbul Aşk Haritası açıldı!

Maltepe Park Alışveriş Merkezi, 19 Şubat’a dek, zamana meydan okuyan aşkları sergileyen “İstabul Aşk Haritası “nı ziyaretçilerine sunuyor. Sergide tarihi mekanlarda geçen aşklara tanık olacaksınız.

Haberin Devamı

PARTİLEYİN

Boğaz’da dans...

İstanbul’un en iyi gece kulüplerinden olan Sortie, 14 Şubat gecesi eğlenceye doyacağınız bir parti düzenliyor. (Kapı açılış:21:00, 45 TL)